23 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Березень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 03 березня 2022

На Волині комендантська година триває з 22:00 вечора – до 7:00 години ранку.

Вчасно повертайтесь додому з роботи чи магазину. Майте при собі документи, що посвідчують особу.

З настанням темної пори доби вулиці посилено патрулюються правоохоронцями та добровольчими формуваннями громадян.

Заступник Керівника Офісу Президента України Ростислав Шурма звернувся до представників малого і середнього бізнесу із проханням забезпечити безготівкові розрахунки за продукти та ліки.

Разом із тотальною агресією ворог застосовує тотальну дезінформацію. Його мета – дестабілізувати ситуацію, посіяти зневіру, паніку. Напередодні були попередження про можливість таких інформаційних атак і спекуляцій. Агресор не змусив довго чекати і сьогодні на офіційних сторінках територіальних громад Волинської області, у тому числі й нашого району, з’являлись публікації про капітуляцію України та підписання мирного договору з РФ від імені Президента України.

На офіційних сторінках територіальних громад Волинської області з’являлись публікації про капітуляцію України та підписання мирного договору з РФ від імені Президента України.

Напередодні ми попереджали про можливість поширення дезінформації.

Розроблено спеціальну програму для надання допомоги та підтримки громадянам України, які втратили можливість працювати через військове вторгнення Росії. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у зверненні.

«Наш уряд уже підготував програму спеціальної допомоги для всіх українців, які втратили можливість працювати через війну. Там, де бойові дії. Кожен найманий працівник, кожен ФОПівець, кожен наш громадянин України, у якого Росія забрала можливість працювати, отримає по шість із половиною тисяч гривень без жодних умов», – наголосив Глава держави.

Шановні пенсіонери та отримувачі соціальних виплат!

Укрпошта, Пенсійний Фонд України та Міністерство соціальної політики роблять все, щоб навіть в складних умовах воєнного стану ви своєчасно отримали свої виплати за березень поточного року. Будь ласка, ознайомтесь з правилами виплат.

Незламний народе непереможної України!

Рівно два роки тому в Україні було зафіксовано перший випадок COVID-19. Перші тижні боротьби з ним були надскладними. Але ми були єдиними, а отже – сильними, а отже – вистояли. Рівно тиждень тому Україну атакував інший вірус. Інша хвороба. І ті, хто страждає на тяжку анексію та окупацію чужих земель. Тиждень тому о 4-й ранку Росія вторглася в нашу незалежну Україну, на нашу землю. Гострий припадок агресії, манія величі, манія переслідування. Важкі психологічні комплекси і як наслідок – ракетні комплекси. Реактивна артилерія. Танки та інша бронетехніка – просто як сарана. Перші години та дні повномасштабної війни були дійсно надскладними. Але ми були єдиними, а отже – сильними, а отже – вистояли. І так буде й далі. І далі стоїмо.

Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко про ситуацію на волинському кордоні, життєдіяльність області в період воєнного часу та протидію інформаційній війні.

Державний кордон в межах Волині під надійним замком. Противник проводить демонстраційні дії, однак спроби порушити кордон не було.

Область пристосувалась до життя в режимі воєнного часу. Працює транспорт, аптеки, продуктові магазини, комунальні служби. Кожен виконує свою роботу.

Відповідний наказ видала начальниця Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольга Ващук.

Усі приватні літальні апарати (безпілотники, дрони тощо), які будуть здійснювати польоти на території Камінь-Каширського району, знешкоджуватимуть, а власників притягуватимуть до відповідальності.

У випадку виявлення таких фактів – повідомте на гарячу лінію поліції «102».

Сторінка 1 із 2
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua