19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Листопад 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 17 листопада 2021

Професійні медичні об’єднання України закликають громадян вакцинуватися проти COVID-19, щоб вберегти життя та зупинити пандемію. Таке звернення на своєму сайті опублікувала Українська федерація професійних медичних об'єднань.

Медики підкреслюють, що усі вакцини, доступні українцям, ефективно захищають від важкого перебігу коронавірусної хвороби та смерті від інфекції, викликаної будь-якими штамами SARS-CoV-2.

Упродовж останньої доби в Камінь-Каширському районі зареєстровано 38 нових випадків коронавірусної інфекції, зокрема:

Шановні студенти!

Щиро вітаю вас зі святом молодості, енергії, мрій та потенціалу – Міжнародним днем студента!

Будьте впевненими у власних силах, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує доля. Адже студентська пора – це найкращий час для отримання знань і навичок, самовдосконалення, котрі згодом допоможуть вам реалізувати себе у професійній сфері.

Про дотримання карантинних вимог, відповідальність за їх порушення та убезпечення населення від захворюваності на COVID-19 шляхом вакцинації йшлося в рамках зустрічі заступника начальника районного відділу поліції Володимира Веремчука з духовенством Олексіївського благочиння. За дорученням голови райдержадміністрації Ольги Ващук в обговоренні взяв участь її перший заступник Олександр Михалік. Позаяк, саме за ініціативи очільниці виконавчої гілки влади в районі й відбулася ця зустріч.

Побутові споживачі природного газу, яких обслуговує постачальник «останньої надії» (ПОН) мають обрати та підключитися до ринкового постачальника до 1 грудня 2021 року. Клієнти ПОН протягом 60 днів мають змінити газову компанію та укласти з нею договір.

Звертаємо увагу, що ціна 7,96 грн за куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки) діє лише на пільговий період, який був затверджений Постановою Кабінету Міністрів України №1102, від 25 жовтня.

Їх організовують працівники Держпродспоживслужби спільно з правоохоронцями. Моніторингові групи працюють на теренах кожної громади. Загалом же розпочали посилену роботу ще минулого тижня, відколи Волинь опинилася в «червоній» зоні.

Зокрема, днями представники цих структур відвідали в Камені-Каширському місцевий універмаг і перевірили дотримання суб’єктами господарювання карантинних вимог. На момент перевірки персонал мав відповідні COVID-документи, які дозволяють працювати у «червоній» зоні.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua