18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Лютий 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

Головна>Інвестиційні пропозиції підприємств району>Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 24 лютого 2022
Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 24 лютого 2022

Ситуація щодо російського вторгнення. Оперативні новини на Волині станом на 21.30 год.

Усі служби працюють, продовжується робота на місцях, координуються дії з військовими та правоохоронцями. Бойових дій на території області немає.

Обласне керівництво, як і керівництво держави, на робочих місцях.

У зв'язку з військовою агресією Російської Федерації у закладах охорони здоров' я зросла потреба у стратегічних запасах крові, яка може бути використана на потреби поранених.

Адреси та контакти центрів крові:

Оперативні новини на Волині від заступника голови ОДА Андрія Ярмольського та голови обласної ради Григорія Недопада станом на 17:00.

Основні тези із відеозвернення:

Збройні Сили України ведуть тяжкі бої, відбиваючи атаки російської армії по всій території нашої держави. Українським військовим потрібна підтримка громадян. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час брифінгу в Офісі Глави держави.

«Нашим військовим потрібна ця підтримка. Головне – їм потрібна підтримка нашого населення. У нас армія потужних людей. Наше населення – це також потужна армія. Тож підтримайте наших військових», – сказав Володимир Зеленський.

Держава Україна розірвала дипломатичні відносини з Російською Федерацією, яка підло напала на неї о 5-й ранку 24 лютого. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на брифінгу в Офісі Глави держави.

«Цей ранок увійшов в історію, але ця історія абсолютно різна для нашої країни й для Росії. Ми розірвали дипломатичні відносини з Росією. Україна захищається і не віддасть своєї свободи, що б там не думали в Москві. Для українців незалежність і право жити на своїй землі згідно зі своєю волею – це найвища цінність. Росія підло, самовбивчо напала вранці на нашу державу. Так само як це зробила нацистська Німеччина в роки Другої світової війни», – наголосив Володимир Зеленський.

Замість черг у магазинах і на автозаправних станціях ці жителі району обрали черги в Камінь-Каширський районний центр комплектації та соціальної підтримки, щоб приєднатися до лав Збройних Сил України та захистити свою родину, свій дім, свою землю!

Про ситуацію у Камінь-Каширському районі у відеозверненні:

- голова Камінь-Каширської районної державної адміністрації Ольга Ващук;

- голова Камінь-Каширської районної ради Віктор Сус;

- Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась.

Довіряйте лише офіційним джерелам інформації, адже окрім військових дій, в державі поширюють фейкові новини, що не відповідають дійсності. Це інформаційна війна, яка має мету розбалансувати нашу єдність. Тому довіряйте лише інформації з офіційних джерел.

Дорогі краяни!

Закликаю вас зберігати спокій та не сіяти паніку, без потреби не виходи з дому та довіряти лише перевіреній інформації з офіційних джерел.

Сторінка 1 із 2
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua