19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Головна>Інвестиційні пропозиції підприємств району>Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 12 травня 2022
Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 12 травня 2022

За дорученням Офісу Президента України в державі створили електронну форму митної декларації, аби пришвидшити проходження митниці при ввезенні гуманітарної допомоги в Україну.

Тепер заповнити електронну форму декларації можна за допомогою сайту https://customs.help.gov.ua/ukr/import-notification/.

При потребі бензину на травень в обсязі 120 тис. тонн в Україні є можливість забезпечити його наявність, водночас уряд працює над завезенням запасів для операторів ринку.

Потреба у дизелі на травень становить 254 тис. тонн. Її зможуть покрити за рахунок максимальних обсягів імпорту, збільшивши пропускну спроможність автомобільних переходів та залізничного перевантаження.

До вашої уваги оновлений перелік з аптеками області, де можна придбати інсуліни та препарати з левотироксином.

Переходьте за наступними посиланнями та знаходьте найближчу аптеку чи аптечний пункт, де є необхідні вам медикаменти.

Медсестри та медбрати пліч-о-пліч із лікарями стоять на сторожі найціннішого. Нині вони мужньо взяли на себе складний виклик сучасності – боротьбу за кожне людське життя і здоров’я в умовах воєнного стану. Хоча часто ризикують власним.

Спасибі вам за нелегку повсякденну роботу, чуйні серця, терпіння, увагу, турботу, за віру в одужання наших земляків від недуг, а України – від ворога.

Тривають роботи з ліквідації аварійних вибоїн та дефектів дорожнього покриття на автошляхах державного значення Волинської області.

Насамперед працюють на найбільш проблемних ділянках доріг з високою інтенсивністю руху. Серед них – важливий для краю регіональний автошлях Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ. Йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Питання страхування іноземного транспорту для ввезення пального на територію України врегулюють на рівні українського та польського урядів. Про це повідомила перша віцепрем'єр-міністерка України – міністерка економіки Юлія Свириденко після зустрічі з міністром розвитку і технологій Польщі Вальдемаром Будою.

“Сьогодні ця проблема потребує врегулювання на урядовому рівні, оскільки страхові компанії зобов'язують перевізників отримувати додаткове покриття для в'їзду в Україну, що в результаті здорожує вартість пального”, - сказала вона.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук

Говорячи про допомогу партнерів, маємо не забувати, що перемога здобувається безпосередньо українцями й українками, які борються. Усіма, хто б'є ворога й посилює оборону.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua