Версія для друку
Понеділок, 06 листопада 2017 14:39

Щодо позачергового З’їзду Всеукраїнської громадської організації «Український союз промисловців і підприємців»

10 листопада 2017 року о 11 годині в м. Київ (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 55, НСК «Олімпійський» зал «Хол Чемпіонів») відбудеться XV позачерговий З’їзд Всеукраїнської громадської організації «Український союз промисловців і підприємців».

З’їзд проаналізує сучасний соціально-економічний стан України та запропонує своє бачення шляхів відновлення промислового потенціалу, зростання інвестицій, посилення захисту прав та інтересів підприємців, зниження фіскального навантаження та адміністративного втручання у економічні процеси.

Одним з питань порядку денного З’їзду є розгляд і затвердження Антикризової програми спільних дій влади та бізнесу на 2017-2018 роки.

До участі в засіданні запрошуються представники центральних органів державної влади, представники бізнесу та громадських об’єднань з усіх областей України, керівники наукових інституцій, експерти, представники ЗМІ.

Контактний телефон: (044) 536-96-41, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Переглядів 1287