Версія для друку
Понеділок, 29 січня 2018 12:41

До відома перевізників району!

Камінь-Каширська райдержадміністрація оголошує конкурс оборотних рейсів на приміський маршрут загального користування, що не виходить за межі Камінь-Каширського району: Камінь-Каширський–Житнівка, Камінь-Кашиський–Гута-Боровенська.

Функції організатора виконує райдержадміністрація.

Прийом документів та отримання інформації про об’єкт конкурсу, його основні характеристики, умови конкурсу, проект розкладу руху автобусів на маршруті, бланки заяв, анкет на участь у конкурсі та переліку транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, перелік документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом проводяться за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, відділ економіки та розвитку інфраструктури управління регіонального розвитку та інвестицій районної державної адміністрації, каб. 409, тел. 03357 23 068 ( режим роботи – з 8 год. 00 хв. по 17 год. 15 хв. в понеділок - четвер, з 8 год. 00 хв. по 16 год. 00 хв. в пятницю).

Плата за участь в конкурсі не справляється.

Кінцевий строк подання документів 16 лютого  2018 року.

Конкурс буде проводитись 05 березня 2018 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2.

 

Положення про Конкурсний комітет з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Камінь-Каширського району

Умови конкурсу

Розпорядження "Про затвердження об’єкту конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Камінь-Каширського району"

Перелік документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом

Заява на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на приміському маршруті загального користуванняаява на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на приміському маршруті загального користування

Анкета до заяви про участь у конкурсіта до заяви про участь у конкурсі

Переглядів 1369