19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Листопад 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Економіка>Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 05 листопада 2021
Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 05 листопада 2021

З понеділка, 8 листопада 2021 року, в Україні вступає в дію наказ Міністерства охорони здоров’я України від 04.10.2021 № 2153 «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням». Про це під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції в області наголосила заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук.  

З 8 листопада 2021 року у Волинській області посилять обмежувальні протиепідемічні заходи відповідно до червоного рівня епідемічної небезпеки. Таке рішення прийнято на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 5 листопада.

Як повідомила головний державний санітарний лікар області Наталія Янко, Волинь потрапила до червоної зони за перевищеними трьома індикаторними показниками із шести.

На території Волинської області  з 00 год. 00 хв. 8 листопада встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 5 листопада.

Упродовж останньої доби в Камінь-Каширському районі зареєстровано 29 нових випадків коронавірусної інфекції, зокрема:

Військовий священник, камінь-каширський декан, настоятель парафії Святителя Миколая у Камені-Каширському протоієрей Володимир Мицько: «Церква не виступає проти щеплення, а дбає за життя кожного парафіянина. Ви відповідальні за своє здоров'я та здоров'я своїх близьких. Тому будьте обачними, дотримуйтеся карантинних обмежень і санітарних вимог, будьте бережливими, бо "береженого і Бог береже!"».

Шановні громадяни!

Зі зниженням температури значно зростає кількість пожеж, що виникають через несправності пічного опалення та використання пожежонебезпечних електричних приладів громадян при поводженні з вогнем.

Звернення начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Камінь-Каширського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Богдана Юрчика

Безпеку громадян України гарантують не лише правоохоронні органи, а й наявність безпечної та сучасної дорожньої, медичної та спортивної інфраструктури. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Безпечна громада».

«Безпека – це не лише громадський порядок, це й інфраструктура. Всі вже знають про програму Президента «Велике будівництво». Ми будуємо безпечну інфраструктуру», – зазначив Кирило Тимошенко.

Українська держава разом з місцевою владою та територіальними громадами мають створити безпечне середовище для кожного українця. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Безпечна громада» у Києві.

Глава держави зауважив, що питання забезпечення безпеки українців нині актуальне як ніколи, а сьогодні на форумі його буде вперше розглянуто в контексті ролі й місця територіальної громади в цьому процесі.

Сторінка 1 із 2
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua