Версія для друку
Середа, 25 травня 2016 16:32

Людська доброта не знає кордонів

Проблеми і виклики, що сьогодні виникають перед українським суспільством – об’ємні та багатогранні. Вони обумовлені збройним протистоянням, яке триває на сході держави і широкомасштабною інформаційною агресією.

Найбільшої соціальної уваги наразі потребують родини загиблих військовослужбовців, учасники АТО, демобілізовані.

Приємно знати, що не тільки в Україні, а й за її межами є люди, яким небайдужа доля Батьківщини та відданих синів, готових покласти на вівтар справедливості найцінніше – власне життя.

Серед таких ентузіастів – українська парафіяльна громада храму св. Івана Хрестителя (м. Ньюарк, США), яка в рамках Року Божого милосердя організувала благодійну акцію на підтримку сімей загиблих бійців АТО, поранених військовослужбовців.

За посередництвом ковельчан: волонтерки Катерини Кухаренко та диякона Михайла Гасяка (Храм Блаж. Миколая Чарнецького, УГКЦ) в окремі райони області були передані продуктові набори для тих, кого безпосередньо торкнулася війна.

Сім’ї Героїв, воїни АТО висловлюють цим людям щиру подяку за турботу, підтримку, небайдужість і солідарність у непрості для нашої країни часи та бажають міцного здоров’я, добра, благополуччя, а також чистого, мирного неба.

Саме такі вчинки гідні поваги та наслідування. Вони довели істину: людська доброта не знає меж, а співчуття і співпереживання – кордонів.

Переглядів 1241