Версія для друку
П'ятниця, 16 жовтня 2015 10:58

Управління юстиції інформує!

"Головне територіальне управління юстиції у Волинській області відповідно до ст. 15 Закону України "Про державну службу" оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:
• начальника Володимир-Волинського міськрайонного управління юстиції Волинської області;
• начальника Ковельського міськрайонного управління юстиції Волинської області;

• начальника Нововолинського міського управління юстиції Волинської області;
• начальника Іваничівського районного управління юстиції Волинської області;
• начальника Любешівського районного управління юстиції Волинської області.
Кандидати повинні мати вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи на державній службі в сфері правової діяльності на посаді головного спеціаліста не менше трьох років або за фахом в інших сферах не менше п'яти років, вільно володіти державною мовою.
З пропозиціями та додатковою інформацією звертатися у відділ кадрової роботи та державної служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області за адресою: м. Луцьк, вул. Володимирська, 1; каб № 102; тел. 784797.
Необхідно подати наступні документи:
заяву про участь у конкурсі, заповнену особову картку (форма № П-2ДС) з відповідними додатками; фотокартку розміром 4x6 см, копії документів про освіту з додатками, копії документів щодо підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру
за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»; копію документа, який засвідчує особу (паспорт); копію військового квитка (для військовозобов'язаних); копію трудової книжки; довідку про допуск до державної таємниці (у разі її наявності).
Термін прийняття документів до 22 жовтня 2015 року включно.

Переглядів 1701