Версія для друку
Понеділок, 20 березня 2017 15:20

Зустріч з роботодавцем

20 березня 2017 року в приміщенні Камінь-Каширського районного центру зайнятості відбулась робоча зустріч провідного фахівця з питань зайнятості Юлії Іщик та приватного підприємця  Шворака Анатолія Степановича.

Анатолій Степанович звернувся до центру зайнятості з потребою в консультації щодо робіт тимчасового характеру, так як в нього виникла потреба у тимчасовій  найманій праці.

 Юлія Іщик розповіла  пану Анатолію про те, що роботи тимчасового характеру виконуються виключно на створених для цього тимчасових робочих місцях ― для організації таких робіт не можуть бути використані постійні робочі місця та вакансії, а також про категорії осіб , які можуть залучатись до робіт тимчасового характеру і наголосила  на тому , що участь у таких роботах зазначені особи можуть брати протягом строку, що сумарно у межах року не перевищує 180 календарних днів.

            В кінці зустрічі Шворак Анатолій Степанович подякував за надану йому  інформацію та повідомив, що в квітні місяці поточного року звернеться до центру зайнятості з інформацією щодо потреби в працівниках для робіт тимчасового характеру на квітень місяць.

Переглядів 1398