Версія для друку
П'ятниця, 24 березня 2017 09:49

Спільними зусиллями досягли результату. Історія працевлаштування

Деяким людям процес продажу дає задоволення. Спілкування з таким продавцем викликає позитивні емоції й у потенційних клієнтів, які часто переходять до розряду постійних. Але таким фахівцем може стати далеко не кожен.

        Робота продавця насправді цікава й багатоаспектна. На перший погляд, у ній немає нічого складного. Проте щодня слід бути готовим до зустрічі з клієнтами з різними характерами й уподобаннями, успішно презентувати свій продукт. Треба порозумітися з покупцем, знати, як його завоювати, донести до нього справжню цінність товару, як боротися із втомою і негативними емоціями, створювати ефективну рекламу товару. Головними атрибутами продавця дедалі частіше стають усмішка й бажання вислухати покупця і переконати його в правильності вибору. Талант хорошого продавця цінується.

        Саме таким професіоналом своєї справи є пані Валентина Василівна Соловей, жителька міста Каменя-Каширського, яка звернулася в пошуках роботи до Камінь-Каширського районного центру зайнятості в листопаді 2016року.

       Свого часу Валентина Василівна не здобула відповідної освіти, але все життя вона пропрацювала продавцем продовольчих товарів: 1990-1991рр.- Полицівське сільське споживче товариство, 1991-1997рр.-Сошичненське сільське споживче товариство, 2011-2014рр. та 2015-2016рр. – у підприємця Сельвесюка Сергія Степановича.

        Перебуваючи на обліку, як безробітна, відвідувала семінари, ярмарки вакансій, регулярно користувалась банкоматом вакансій, заходила на портал «Труд» та виконувала усі рекомендації особистого консультанта.. На одному з ярмарок вакансій пані Валентиною зацікавився роботодавець-підприємець Соловей Тетяна Степанівна.

         Тетяна Степанівна виявила бажання працевлаштувати  пані Валентину після проходження стажування на робочому місці. Пройшовши успішно підвищення кваліфікації, безробітна зарекомендувала себе як відповідальний, старанний працівник. Результатом стажування було працевлаштування пані Соловей Валентини Василівни на постійне місце роботи.

        Валентина Василівна вдячна за співпрацю та допомогу державної служби зайнятості, зокрема фахівців Камінь-Каширського районного центру зайнятості.

   

 Провідний фахівець з питань  зайнятості              Пугач Л.Є.

 

Переглядів 1467 Останнє редагування П'ятниця, 24 березня 2017 10:06