Версія для друку
Четвер, 20 квітня 2017 15:41

Обговорення робочих питань

06 квітня 2017 року в Камінь-Каширському районному центрі зайнятості відбулась зустріч провідного фахівця з питань зайнятості Юлії Іщик з підприємцем  Роїк Оленою Миколаївною , яка проживає в м. Ковель, але підприємницьку діяльність здійснює в м. Камінь-Каширський.

Темою зустрічі була презентація послуг державної служби зайнятості.

 Юлія Іщик розповіла Олені Миколаївні про послуги служби зайнятості , якими вона може скористатись, і яку користь від цього отримати.

Основна увага була приділена послузі професійного навчання безробітних на замовлення роботодавця під конкретні робочі місця у навчальних закладах і безпосередньо на виробництві, умовам і можливостям компенсації роботодавцю фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та можливостям  організації робіт тимчасового характеру.

Олену Миколаївну зацікавила послуга професійного навчання на замовлення роботодавця під конкретні робочі місця безпосередньо на виробництві, тому що вона планує відкривати новий магазин вживаного одягу в м. Камінь-Каширський. Тому  згідна навчати безробітних сама, говне – бажання працювати.

Провідний фахівець                                                      Ю. Іщик

Переглядів 1069