Версія для друку
Понеділок, 10 липня 2017 11:19

Зустріч з роботодавцем

07.07.2017 року провідним фахівцем відділу надання соціальних послуг К-Каширського районного центру зайнятості Магардичан В.В. відбулася зустріч з роботодавцем Дмитрук С.О.

Головною метою зустрічі укомплектування вакансії продавця -консультанта.

Провідний фахівець Магардичан В.В. акцентувала увагу на роз’ясненні щодо працевлаштування осіб які відносяться до соціально уразливих категорій громадян. Також вказано перелік категорій соціально незахищених громадян, при працевлаштуванні яких можливе надання компенсації.

Розглядалося питання щодо проходження стажування безпосередньо на робочому місці. 

В ході розмови роботодавця було ознайомлено з одним із засобів електронної комунікації - Електронний кабінет роботодавця, який  надає змогу роботодавцю переглянути актуальність власних реквізитів, відомостей, які зареєстровані та внесені в базу даних служби зайнятості; реєстр трудових договорів, а також договорів на громадські та тимчасові роботи; історію направлень центром зайнятості працівників; стан укомплектування заявлених вакансій. Працедавець може перевірити наявність права на компенсацію єдиного внеску. Також передбачена можливість перегляду звітів форм 3ПН, 4ПН, 1ПА, які подавались до служби зайнятості; тематики запланованих семінарів для роботодавців. Для створення власного Електронного кабінету роботодавця необхідно звернутись до особистого консультанта в центрі зайнятості, повідомити адресу електронної пошти, вказати логін та пароль, за допомогою яких можна авторизуватися та отримати доступ до послуги на сайті http://www.dcz.gov.ua.

Магардичан,50507

Переглядів 1495