Версія для друку
Понеділок, 10 липня 2017 16:45

Компенсація роботодавцям

Протягом 2016-2017 років  Камінь – Каширським районним центром зайнятості проводиться постійна робота з працедавцями щодо надання компенсацій за працевлаштування на нові робочі місця безробітних, у т.ч. осіб із слабозахищених верств населення. В результаті 12 роботодавцям вже надано компенсації за працевлаштування 14 колишніх безробітних,які  відносилися до категорії осіб, що  потребують додаткових соціальних гарантій у працевлаштуванні.  Безробітні працевлаштовуються на підприємства громадського харчування, виробництва меблів, перевезення вантажів та лісопильне виробництво.

Як позитивний приклад можна навести співпрацю з приватними підприємцямиЗубач М.П., Гноянець О.К., Лащук П.П. та Лагода А.П., які ведуть бізнес у пріоритетних видах економічної діяльності або працевлаштовують  соціально – незахищених категорії  населення.  

 В результаті інформування, зокрема про «Порядок компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», роботодавці усвідомили реальну підтримку держави у створенні нових робочих місць та розвитку власної справи.

Роботодавці зазначають, що отримання допомоги у вигляді компенсації фактичних витрат на сплату єдиного внеску  за працевлаштованих працівників, особливо в наш складний час, суттєво  допомагає  їм розвивати та розширювати власний бізнес.

Переглядів 1207