Версія для друку
Понеділок, 27 листопада 2017 11:56

Ринок праці потребує будівельників.

В рамках діяльності Центру професійної кар’єри в державному професійно-технічному навчальному закладі «Камінь-Каширське ВПУ» відбулась тематична зустріч з учнями даного начального закладу, які здобувають професії будівельного напрямку: маляра, муляра, штукатура  Захід проведено за участю директора та профорієнтатора центру зайнятості, педагогічних працівників навчального закладу та представників приватних підприємства «Агропромислова фірма «Ніап», «Константа-М».

     Для реалізації професійної кар’єри важливо володіти інформацією щодо реального стану ринку праці, аналізувати власні можливості на відповідність майбутній роботі, дізнатись якомога більше про діючі підприємства, установи та організації, які можуть бути потенційними роботодавцями. Тому під час зустрічі учні ознайомились з підприємствами району та області в галузі будівництва, їх потребами в робочій силі та реальними пропозиціями. Присутніх найбільше цікавили умови праці, вимоги до професійних та особистих якостей, соціальні гарантії, заробітна плата. Кожен зрозумів, що будівництво-справа нелегка. Тому вимоги щодо фізичної
витривалості, рухливості,  терпіння, старанності та відповідальності,
організованості, наявності відповідних знань та вмінь є доречними.

     Будівельні професії затребувані на ринку праці і високооплачувані. Фахівці цих професій ніколи не залишаться без роботи та заробітку.

Переглядів 1088