Версія для друку
Вівторок, 05 грудня 2017 15:32

Інформація для роботодавців

Відповідно до пункту 4 частини третьої ст. 50 Закону України «Про зайнятість населення»  роботодавці зобов’язані своєчасно та в повному обсязі у порядку, затвердженому наказом міністерства соціально політики від 31.05.2013 р № 316 надавати інформацію про попит на робочу силу (вакансії) за формою звітності 3-ПН до центру зайнятості.

Форма № 3-ПН заповнюється роботодавцями та подається до базового центру зайнятості незалежно від місцезнаходження роботодавця.

Актуальність зазначених у формі № 3-ПН вакансій уточнюється базовим центром зайнятості не рідше ніж двічі на місяць під час особистої зустрічі з роботодавцем, у телефонному режимі або через засоби електронного зв’язку.

 Форма № 3-ПН подається за наявності у роботодавця попиту на робочу силу (вакансії) не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії. Датою відкриття вакансії є наступний день після створення робочого місця чи припинення трудових відносин з працівником, робоче місце якого стає вакантним, або дата, починаючи з якої може бути укладений трудовий договір з найманим працівником.

 Роботодавець визначає вид звітності - первинна або уточнювальна.

Первинна звітність подається з метою інформування про наявність попиту на робочу силу (вакансії).

Уточнювальна звітність подається в разі необхідності на заміну первинної та містить уточнення характеристик вакансії: умов праці, розміру заробітної плати, вимог до претендента тощо. При цьому не можуть бути змінені дані щодо кількості вакансій та назви професії (посади).

 За більш детальною інформацією звертатись за адресою: м.К-Каширський, пл. Незалежності, 8 або за телефоном (03357) 50507

Переглядів 1220