Версія для друку
Четвер, 21 грудня 2017 07:48

Робочі зустрічі з роботодавцями.

З метою упереджувальної роботи щодо подолання негативних наслідків у разі вивільнення працівників директором Камінь-Каширського районного центру зайнятості Л. Дзямко та провідними фахівцями з питань зайнятості Ю. Іщик, і М. Магардичан в період з 11.12.2017 по 18.12.2017 року було проведено ряд зустрічей з керівниками та представниками підприємств та організацій, а саме Нуйнівська сільська рада, Камінь-Каширський центр первинної медико санітарної допомоги та Територіальний центр соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) Камінь-Каширської РДА, в яких середня заробітна плата штатних працівників у вересні 2017 року становила нижче мінімальної.

Директор Камінь-Каширського РЦЗ та фахівці центру зайнятості проінформували ПОУ  про те, що мінімальна заробітна плата є державною соціальною гарантією, обов’язковою на території України для підприємств усіх форм власності й господарювання та фізичних осіб, які використовують працю найманих працівників, за будь-якою системою оплати праці тому необхідно дотримуватись цих мінімальних гарантій.

В ході розмови було вияснено, що працівники на даних підприємствах працюються згідно штатного розпису на умовах неповного робочого дня. Вони задоволені своїм графіком роботи, та звільняти даних працівників у майбутньому  в  роботодавців немає наміру.

Також представники Камінь-Каширського РЦЗ розповіли співрозмовникам про послуги служби зайнятості, та про користь яку підприємства можуть отримати скориставшись цими послугами.

Учасники зустрічей змогли задати запитання, які їх цікавили та отримали вичерпні відповіді.

Провідний фахівець                                                                                      Ю. Іщик

Переглядів 1292