Версія для друку
Четвер, 25 січня 2018 14:56

«Використання засобів захисту рослин на присадибних ділянках»

В Камінь-Каширському районному центрі зайнятості відбувся навчальний семінар для жителів сільської місцевості на тему «Використання засобів захисту рослин на присадибних ділянках». Захід проведено в рамках освітнього проекту «Зимова агрошкола» за участю заступника начальника управління агропромислового розвитку, інвестицій, економіки та розвитку інфраструктури К-Каширської РДА Івана Івановича Мартинюка.

    Сучасні технології в рослинництві вимагають широкого використання добрив, засобів захисту. Асортимент хімічних і біологічних препаратів постійно змінюється. Часто спостерігається невміле використання одноосібниками засобів захисту рослин, що суперечить діючим вимогам законодавства. Лектор розповів про основні методи, за допомогою яких можна боротися зі шкідниками, бур’янами та збудниками хвороб. Він наголосив на необхідності застосування препаратів, які  значно підвищують родючість земель і не шкодять здоров’ю людини.

   В ході навчального семінару у формі діалогу обговорювались проблемні питання учасників. Кожен отримав змістовну та професійну відповідь.

Переглядів 983