Версія для друку
Четвер, 12 липня 2018 16:44

Презентація послуг з професійного навчання

Сучасний ринок праці – складна динамічна структура, орієнтуватися у якій пересічним безробітним громадянам доволі складно. Пошук роботи вимагає здатності аналізувати та використовувати різноманітні джерела вакансій, а також уміння серед потоку інформації виокремити справді варті уваги пропозиції. Саме тому послуги служби зайнятості стануть у нагоді тим, хто шукає роботу, бажає започаткувати власну справу чи здобути затребуваний фах.

Днями в Камінь-Каширській районній філії Волинського обласного центру зайнятості для зареєстрованих безробітних громадян, які тривалий час перебувають на обліку та тих, які не мають професії, відбулась презентація послуг з професійного навчання.

Присутні ознайомили з переліком професій, за якими організовується профнавчання, в тому числі в центрах профтехосвіти державної служби зайнятості. Також було продемонстровано презентацію Рівненського центру професійно-технічної освіти, який проводить навчання за професіями, актуальними на ринку праці: швачка, перукар, кухар, продавець, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення та інші.

В результаті учасники підвищили свій рівень обізнаності щодо професійного навчання за сприянням служби зайнятості. Адже, професійне навчання передбачає якісну базову, теоретичну підготовку; наявність додаткових трудових навичок; високу мотивацію, спрямовану на розвиток власного потенціалу та підвищення професійного рівня.

Переглядів 1013