Версія для друку
П'ятниця, 05 жовтня 2018 09:05

Що таке ректутинг?

03 жовтня 2018 року в приміщенні Камінь – Каширської районної філії Волинського ОЦЗ відбулося засідання круглого столу на тему: «Що таке рекрутинг». На захід були запрошені роботодавці району , які шукають  працівників.

Бурхливі зміни в світі бізнесу і технологій вимагають особливих навичок і знань, тому дійсно грамотних працівників обмаль.  Якщо раніше основною проблемою був пошук підходящої роботи, то зараз набагато складніше знайти не хорошу посаду, а грамотного фахівця.

Присутнім роботодавцям  було роз’яснено що таке рекрутинг, рекрутингові агентства і для чого потрібен рекрутинг персоналу.

Останнім часом послуга рекрутингу стала досить затребуваною, оскільки правильний підбір кандидата допомагає збільшити продуктивність праці, підвищує прибуток і знижує витрати на вакантну посаду.

Директором К-Каширської районної філії було наголошено , що роботодавець, який звернувся до фахівців із рекрутингу служби зайнятості, не витрачає час на підбір кандидатів з великої кількості бажаючих осіб. Оскільки попередня співбесіда за вимогами роботодавця проводиться рекрутерами. Не потрібно витрачати кошти, адже така послуга надається в службі зайнятості безкоштовно. Також роботодавцю не обов’язково розміщувати свої вакансії на  платних ресурсах, він може скористатися ресурсами служби зайнятості. А представникам малого бізнесу не обов’язково мати в штаті менеджера з підбору персоналу за умови співпраці з службою зайнятості.

В ході зустрічі роботодавці отримали відповіді на поставлені питання щодо рекрутингу.

Переглядів 1107