Версія для друку
П'ятниця, 16 листопада 2018 08:11

Ярмарок вакансій

   Ярмарок вакансій – захід у службі зайнятості традиційний і роботодавці з кожним роком все з більшим бажанням приймають в ньому участь.

 14 листопада в Камінь-Каширській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбулась міні-ярмарка вакансій. Центральне відділення центру поштового зв’язку  Камінь-Каширського району Волинської дирекції «Укрпошта»  потребує 2 чоловіка на заміщення посади водія автотранспортних засобів.   В заході взяли участь   начальник центрального відділення центру поштового зв’язку  Камінь-Каширського району Волинської дирекції «Укрпошта»   С.О.Остапук та  6  безробітних громадян. Роботодавець презентував своє підприємство, розказав історію створення організації, чисельність працюючих,  про умови праці. Детальніше С.О.Остапук зупинився на  запропонованих двох  даних вакансіях. В ході заходу представник підприємства  проводив співбесіду з претендентами на вільні місця, зацікавлював  їх умовами праці, соціальними пільгами і гарантував достойний  рівень заробітної плати. Коротенько описав завдання та обов’язки . Представниками  центру зайнятості були створені всі умови для того, щоб роботодавець та безробітні мали можливість поспілкуватися та задовольнити свої потреби. Всі по шукачі роботи мали можливість провести співбесіду з начальником даного ПОУ щодо подальшого працевлаштування. За попередніми даними запрошення на роботу під час  міні - ярмарку отримали 2 особи.

На підведенні підсумку роботи міні - ярмарку представник районної філії подякувала Остапчуку С.О.  за підтримку і тісну співпрацю.

Переглядів 1036