Версія для друку
Середа, 21 листопада 2018 08:19

Інформація для Вас!

l Службою зайнятості в 2018 році впроваджуються  нові електронні сервіси із надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій

lСервіс «Електронна черга» дозволяє громадянам, не витрачаючи зайвого часу, за допомогою Інтернету, записатись на індивідуальний прийом до фахівця з метою реєстрації в філії, отримання юридичної консультації, консультації щодо сприяння працевлаштуванню, вибору професії, з питань професійної орієнтації та професійного навчання. Дата та година візиту особою обирається самостійно.

lЯкщо особа зарезервувала для себе час, їй не потрібно отримувати талон на відвідування, а необхідно звернутися до фахівця центру зайнятості/філії у зазначений час.

lСервіс «Електронний кабінет безробітного» дозволяє громадянам створювати власне резюме, здійснювати підбір роботи, ознайомлюватись з інформацією про тимчасову зайнятість, отримувати інформацію про можливості професійного навчання.

lВласник кабінету може переглядати дані про заплановані та фактичні відвідування центру зайнятості/філії, дізнатись про заходи, які заплановані у філії, та записатись на ті з них, що зацікавили, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю.  

l «Електронний кабінет роботодавця» дозволяє роботодавцям переглядати актуальність реквізитів свого підприємства, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість виданих філією направлень претендентам на роботу, виконання договорів на громадські та інші роботи тимчасового характеру, про працевлаштування після професійного навчання. Передбачена можливість підбирати працівників шляхом перегляду резюме, подавати та переглядати надані звіти за формами 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», 4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці», 1-ПА «Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні та здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців», а також можливість отримання такої послуги, як компенсація єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та тематику семінарів для роботодавців.

lСтворення та використання електронних кабінетів здійснюється на  web-сайті державної служби зайнятості:  www.dcz.gov.ua

lЗа детальною інформацією звертатись за телефоном К-Каширської районної філії (03357)50507

Переглядів 1032