Версія для друку
Вівторок, 19 березня 2019 16:24

Квест " Твій вибір"

В рамках профорієнтаційного квесту «Твій вибір» 19 березня 2019 року відбувся захід для учнів  загальноосвітніх навчальних закладів за участю профорієнтатора  Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, соціального педагога міжшкільного навчально-виробничого комбінату Ірини Карпік.

      Профорієнтатор філії ознайомила школярів з «барометром професій»,  класифікацією   та формулою правильного вибору професій.Цікавим і пізнавальним для учнів стало проведення профорієнтаційної гри  «Твої професійні рішення». Ознайомившись з умовами гри, діти активно вибирали бажану професію і спеціальність, шукати майбутній вид трудової діяльності і певні блага  в залежності від визначених ними пріоритетів.  Таким чином, кожен учасник намагався  зрозуміти механізм взаємодії  «освіта» – «робота» – «побутові витрати» – «відпочинок» і  самостійно  приймати  рішення. Гра  «Твої професійні рішення» наблизила кожного учасника до реалій дорослого трудового життя. Були визначені переможці, які зуміли  відвідати кожну локацію і пояснити свій вибір.

 По закінченню заходу фахівець наголосила на важливості правильного вибору професії і майбутньої трудової діяльності, адже від цього залежить  добробут, гідне та щасливе життя.

Переглядів 990