Версія для друку
Середа, 07 серпня 2019 09:51

Мрія переросла в бізнес!

06 серпня фахівці Камінь-Каширської міської філії Волинського обласного центру зайнятості в рамках проекту "Територія майстерності" організували зустріч з підприємцем, практиком Катериною Токарчук . Метою заходу було інформування шукачів роботи про перспективи розвитку підприємництва в галузі вирощування квітів.

Катерина Токарчук розповіла свою історію започаткування власної справи. З дитинства любила квіти, але обрала професію закрійника. Через роки біля будинку була збудова тепличка, почала вирощувати найпростішу розсаду, тоді це було хобі. Пізніше зайнялася вирощуванням квітів, а згодом і торгівлею. Сьогодні має вже декілька магазинів, торгівля не тільки квітами, ай аксесуарами до них. Колишня мрія переросла в бізнес, який вимагає багато праці, часу, уваги, але від якого отримуєш задоволення.

Присутні отримали інформацію про  висаджування, догляду та розмноження різних видів. Зі слів пані Катерини: «Квіти завжди є актуальним товаром, жоден захід не проходить без цих прекрасних творінь природи». Під час заходу для безробітних громадян було провела майстер-клас виготовлення квіткових композицій.

 Захід виявився надзвичайно цікавим. Присутні ділилися досвідом вирощування квітів, які прикрашають робочі кабінети та кімнати осель. Задавали фахівцям питання і отримували вичерпні відповіді.

Переглядів 906