19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 19 квітня 2022

Призначення, нарахування, перерахунок з 01 березня та проведення страхових виплат здійснюють відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України (далі – відділення), які працюють в штатному режимі або відділення, на які відповідно до наказу керівника управління передано функції відділень, які тимчасово не можуть працювати у зв’язку з тимчасовою окупацією або бойовими діями.

У разі звернення особи, яка тимчасово покинула постійне місце свого проживання, спеціалістами відділення, до якого звернулась особа, фіксується таке звернення, проводиться пошук відділення, на обслуговуванні якого була ця особа, та уточнюється стан виплат.

Цієї неділі, 24 квітня, християни східного обряду величають Воскресіння Ісуса Христа. 

Великдень – це головна подія церковного року для всіх християн, незалежно від дати святкування. Свято символізує перемогу світла над темрявою та добра над злом. Мир обов'язково прийде на нашу землю. Задля перемоги України ми, українці, повинні зберегти силу духу та мудрість. Нехай наша віра в краще тільки міцніє. 

55 днів, а однаково болить за кожну малечу, яка осиротіла, за кожних батьків, які не почують дитячого сміху, за кожного, хто втратив усе, що мав "до", за кожну радість життя, що сприймали за належне.

Ми тримаємося за спогади, адаптувалися до складної реальності, віримо в мир у всіх його проявах. Бо наші воїни – то наша сила.

«Будемо захищатися. Будемо боротися. Нічого українського не віддамо, а чужого нам не треба. Я вдячний усім нашим бійцям, усім нашим героїчним містам на Донбасі, Маріуполю, а також містам Харківщини, які тримаються. Які захищають долю всієї України, стримуючи сили загарбників. Рубіжне, Попасна, Золоте, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Краматорськ та всі-всі, які протягом усіх цих років і назавжди – з Україною». Звернення Президента України Володимира Зеленського за підсумками 54-го дня війни.

Президент Володимир Зеленський передав главі представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маасікасу заповнену анкету-опитувальник для отримання нашою державою статусу кандидата на членство в ЄС.

«Хочу подякувати за цю важливу зустріч. Сьогодні – один з етапів для нашої держави до вступу у Європейський Союз, прагнення, до якого йде наш народ і за яке бореться», – сказав він.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua