Версія для друку
Субота, 20 листопада 2021 12:30

У районі обстежують роботу пунктів і центрів вакцинації населення

Просторі приміщення, злагодженість роботи медичних працівників відповідно до рекомендацій МОЗ і доступність вакцин для усіх вікових категорій. За таким принципом у Камінь-Каширському районі працюють центри та пункти щеплень населення. Про це стало відомо в рамках обстеження цих закладів. Сьогодні, 20 листопада, голова райдержадміністрації Ольга Ващук відвідала центр вакцинації, який облаштований у  головній адмінбудівлі краю та Камінь-Каширській амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

– Жителі району значно активізувалися в питанні імунізації проти COVID-19. Вже з самого ранку в центрі вакцинації – велелюдно. Отримати належний захист від коронавірусної хвороби може кожен охочий, адже для цього створені належні умови, – каже Ольга Петрівна. 

Загалом натепер у районі щоденно діють 19 центрів і пунктів вакцинації. Окрім того, працюють мобільні бригади з імунізації. На вибір доступні всі види вакцин: AstraZeneca, CoronaVac, Comirnaty (Pfizer/BioNTech) та Moderna.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 695

Галерея зображень