16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 26 квітня 2022

На Волині створили телеграм-бот, щоб люди могли знайти роботу, а роботодавці подати вакансії в декілька кліків.

Як він працює?

На період дії правового режиму воєнного стану по всій території України застраховані особи, які мають оригінал листка непрацездатності, виданий відповідно до Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я від 13.11.2001 № 455 (паперовий бланк), або електронний листок непрацездатності, сформований відповідно до Порядку видачі (формування) листків непрацездатності в Електронному реєстрі листків непрацездатності, затверджений наказом Міністерства охорони здоров’я від 17.06.2021 № 1234, та не можуть реалізувати своє право на отримання матеріального забезпечення через свого роботодавця у зв’язку із проведенням бойових дій на території його розташування, можуть...

Національна платформа продовольчої безпеки створена для стимулювання розбудови української економіки в умовах війни та забезпечення харчовими продуктами й товарами першої необхідності мешканців громад, учасників Збройних сил України та територіальної оборони.

Сервіс розроблений та впроваджується Держпродспоживслужбою за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки та торгівлі України, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства України. 

2022-й. Трагічна весна, як у 1986-му... Тоді вибух атомного реактора на Чорнобильській електростанції сколихнув увесь світ, завдав непоправної шкоди здоров’ю, забрав життя мільйонів людей. Сьогодні безкраї простори української землі знову стають спустошеними, забрудненими, мертвими.

Тоді люди з усіх куточків України об’єдналися, аби здобути перемогу в поєдинку над розбурханим атомом. Сьогодні вони єдині в прагненні подолати ворожу навалу, яка знову намагається «розбудити» радіаційне лихо. Не вдасться!

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук

Українці й українки проявили по-справжньому масову готовність захищати державу. Будь-якого віку, будь-якого майнового стану, будь-якої освіти – українці й українки однаково стали на захист держави.

Ця війна стала по-справжньому народною для України. І показала, що на всій нашій території – від сходу до заходу, від півночі до півдня – українська ідея однаково сильна, однаково всенародна.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua