18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Лютий 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

Головна>Економіка>Підприємства, установи, організації >Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 26 лютого 2022
Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 26 лютого 2022

Українсько-білоруський кордон в межах області – не порушений.

Ситуація на Волині керована та контрольована. Все завдяки військовим, національній поліції та вашій допомозі. На вулицях по усій території області спільно працюють поліцейські, громадські формування, місцеві осередки територіальної оборони та надзвичайно багато місцевих жителів. Усі цілодобово працюють над безпекою нашого регіону. Дякую!

Готовність України захищати свою державу, наша солідарність одне з одним і хоробрість зламали сценарій окупації нашої країни. Світ побачив – українці сильні, українці могутні, українці сміливі. Тож не дивно, що саме в таких людей друзі завжди потужніші, ніж вороги.

Протягом дня щогодини я говорив з лідерами держав – друзів України. Надзвичайний результат є у відносинах з Італією. Це справді нова глава для наших держав. Розмова з Маріо Драґі, Прем'єр-міністром Італійської Республіки, поставила все на свої місця.

Україна не відмовляється від перемовин з Російською Федерацією, але готова лише до повноцінного переговорного процесу без неприйнятних умов та ультиматумів, зазначає радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

«Будь-яка війна неминуче завершується перемовинами. Україна почула переговорну позицію, яку окреслили в Москві. Вони знають наш погляд на переговорний формат і нашу переговорну позицію. Тому їхні коментарі про те, що ми нібито відмовилися від переговорів, – це просто частина їхньої тактики», – наголосив він.

Усі приватні літальні апарати (безпілотники, дрони тощо), які будуть здійснювати польоти на території Волині – знешкоджуватимуть, а власників притягуватимуть до відповідальності.

Збройні сили Російської Федерації за минулу добу не здобули жодної оперативно-тактичної переваги, що свідчить про те, що Україна перемагає. Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

«Ми розуміли, що сьогоднішня ніч буде тяжкою, бо РФ мала використати й використала всі свої ресурси та резерви, щоб завдати нам у максимальній кількості наших міст максимальних уражень. Відразу скажу, що цього не сталося – ЗСУ разом з Національною поліцією України повністю контролюють всю ситуацію і територію нашої держави», – наголосив він.

Новини з Офісу Президента України станом на 08.00 год. 26 лютого

Коротко про те, що відбувається на території України:

Субота, 26 лютого 2022 09:00

Роз’яснення щодо оповіщення

Ініціатором оповіщення є військові Оперативного командування Захід. Виконавцем - управління цивільного захисту Волинської військової адміністрації. 

Як тільки у військових з’являться інформація про виліт невстановлених ворожих літаючих об’єктів (ракета, літаючі апарати), вводиться режим тривоги.

Перша за все, повторюємо – будь-яку сирену необхідно сприймати серйозно та діяти згідно плану – шукати найближче укриття. Від сьогодні на Волині немає навчальних тривог.

Наші військові, коли фіксують повітряні загрози, негайно повідомляють про тривогу. Далі спрацьовує система оповіщення за допомогою сирен.

Окрім цього, додатково про загрози інформуватимемо за допомогою наступних джерел:

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua