28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Не дозволимо ворогу забрати майбутнє в наших дітей, зупинити навчальний процес та освітні реформи, – начальниця РВА Ольга Ващук до педагогічної спільноти
Вівторок, 30 серпня 2022 14:28

Не дозволимо ворогу забрати майбутнє в наших дітей, зупинити навчальний процес та освітні реформи, – начальниця РВА Ольга Ващук до педагогічної спільноти

Про підсумки минулого навчального року та готовність до нового, який от розпочнеться; про освітній фронт; про безпечне шкільне середовище та багато інших тематичних питань розглянули під час педагогічної конференції – засідання колегії управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради.

У заході, що традиційно проходить наприкінці серпня, взяла участь начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук.

– Останні роки випробовують нас на міцність. Ми долали пандемійні виклики, а наразі намагаємося тримати кожен свій фронт. У педагогів він – серед найважливіших. Хоча і живемо в стані війни, проте не дозволимо ворогу забрати майбутнє в наших дітей, зупинити навчальний процес та освітні реформи. Попри всю складність ситуації, кожен із вас має неймовірну внутрішню силу сприйняти реальність, адаптуватися, бачити нові горизонти для зростання освічених, щасливих, успішних поколінь. Тримаємося! Переможемо! – звернулася до присутніх Ольга Петрівна.

Разом із тим, Ольга Ващук подякувала педагогам за те, що окрім основної роботи, вони активно підтримують гуманітарний і волонтерський тил.

– Спасибі вам, шановні, за стійкість, силу, щирість, чуйність і людяність, – додала начальниця районної військової адміністрації.

Аналізуючи результати роботи галузі за минулий рік, були відзначені високі показники навчальних і творчих досягнень учнів, результативна вчительська праця, а також ефективне опанування всіма учасниками навчального процесу дистанційних технологій та цифрових компетентностей. І це – попри виклики часу.

Учасники конференції акцентували на створенні безпечного освітнього середовища, налагодженні навчально-виховного процесу відповідно до реалій, наданні психологічної, методичної та інформаційної підтримки його учасникам, здійсненні комунікації.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 568
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua