28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Фронт-офіс і система відеомоніторингу «Custody Records»: у Камені-Каширському відкрили оновлене приміщення районного відділу поліції
Понеділок, 27 лютого 2023 21:31

Фронт-офіс і система відеомоніторингу «Custody Records»: у Камені-Каширському відкрили оновлене приміщення районного відділу поліції

Нині українці пишуть нову історію, тому що знають ціну своїм правам. Відтак, на всіх рівнях упроваджуються зміни, спрямовані на вдосконалення їхнього захисту. Це, зокрема, стосується і правоохоронної галузі, яка завжди знаходиться на варті свобод людини. Тож на часі – підвищення стандартів надання поліцейських послуг.

На цьому акцентували сьогодні, 27 лютого 2023 року, під час відкриття оновленого приміщення Камінь-Каширського районного відділу поліції, облаштованого за європейським зразком. У заході взяли участь начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, голова обласної ради Григорій Недопад, начальник головного управління Національної поліції України у Волинській області Юрій Крошко, начальник Управління дотримання прав людини Національної поліції України Руслан Горяченко, начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Віктор Пась, представники інших органів влади та правоохоронці.

У приміщенні виокремлені службова частина та сектор для роботи з громадянами. Наявна і зона безбар’єрного доступу для маломобільних груп населення. Також подбали про кімнату для дітей. Окрім того, облаштований фронт-офіс, де відвідувачам нададуть необхідну інформацію без зайвого очікування.

Найголовніше – відеоспостереження 24/7. Зокрема, тут встановлена система «Custody Records», яка передбачає електронну фіксацію дій, що відбуваються із затриманими особами. Разом із тим, відстежується робота поліцейських. Такий алгоритм унеможливлює виникнення проблемних ситуацій як з боку громадян, так і – правоохоронців.

Як повідомив начальник ГУ Нацполіції у Волинській області Юрій Крошко, на ремонтні роботи залучено майже три мільйони гривень, частину з яких спрямувала Камінь-Каширська територіальна громада. Віднедавна підрозділ очолює підполковник поліції Вячеслав Мартинюк, якому начальник ОВА Юрій Погуляйко вручив ноутбук і ключі від службового автомобіля.

Своєю чергою, начальниця РВА Ольга Ващук відзначила ефективну взаємодію з районним відділом поліції, позаяк його керівник є членом оперативного штабу, який допомагає долати виклики воєнного часу та дбати про безпекові заходи на теренах краю.

– Приємно, що правоохоронні органи йдуть в ногу з часом. Новації, які сьогодні оглянули – про безпеку та для безпеки. Відкритість, гласність, співпраця – простір для побудови європейського суспільства, в якому дотримуються закону та правопорядку. Це кардинально відрізняє нас від ворога. Наша перемога – близько! – зазначила Ольга Петрівна.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації

Переглядів 498
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua