18 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>На засіданні колегії РВА – про актуальне
Вівторок, 28 листопада 2023 13:00

На засіданні колегії РВА – про актуальне

Низку питань, що на часі, розглянули під час розширеного засідання колегії, яке провела сьогодні, 28 листопада 2023 року, начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук. До роботи долучилися її заступники, керівники структурних підрозділів, територіальних громад, військові та силовики. Серед присутніх – голова районної ради Віктор Сус.

Насамперед хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників України.

Затим очільниця виконавчої гілки влади краю висловила вдячність за єдність у питаннях забезпечення потреб Збройних сил, укріплення та охорони кордону.

– Бойова потужність тих, хто тримає фронт, залежить від допомоги тилу. Тому ми продовжуємо працювати заради спільної мети, – наголосила Ольга Петрівна.

З-поміж питань, які розглянули, – мобілізація людського та технічного ресурсів. Заступник начальника Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки – начальник мобілізаційного відділу Олександр Книш поінформував про організацію відповідної роботи та звернувся до представників органів місцевого самоврядування щодо всебічного сприяння у виконанні поставлених завдань.

Своєю чергою начальник Камінь-Каширського районного відділу поліції Вячеслав Мартинюк запевнив, що правоохоронні органи й надалі надаватимуть взаємну підтримку. Окрім цього, Вячеслав Олександрович акцентував на питаннях безпеки та правопорядку.

– Наразі працюємо над втіленням двох основних напрямків: облаштуванням систем відеоспостереження та реалізацією проєкту «Поліцейський офіцер громади», який буде орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт із ним, своєчасно реагувати на проблеми та запобігати вчиненню правопорушень. Хороший приклад продемонструвала Сошичненська ТГ, де вдалося успішно втілили цей проєкт. Дякую за активність. Комунікуємо з іншими громадами. Сподіваюся на позитивний результат, – додав головний поліцейський району.

Також члени колегії говорили про забезпечення мобільним зв’язком на випадок відсутності електроживлення.

– Ворожі обстріли критичної інфраструктури знову можуть повернути нас до найгіршого сценарію. Минулого року найбільш проблематично з мобільним зв’язком було саме в прикордонних зонах. Тому заздалегідь обмірковуємо план дій. В ідеалі в разі відсутності електроенергії, мобільні станції мають використовувати для живлення альтернативні варіанти. Але, на жаль, і тут є  технічні нюанси. Тож плануємо провести онлайн-обговорення з керівництвом відповідних організацій, щоб урегулювати ситуацію, – зазначила начальниця РВА Ольга Ващук.

Насамкінець заслухали доповідь очільниці відділу оборонної роботи та з питань цивільного захисту населення РВА Галини Чмух про функціонування пунктів незламності та стан захисних споруд. Нагадаємо, що необхідну інформацію про найближчий пункт незламності відтепер можна знайти в застосунку «Дія».   

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації

Переглядів 235

Галерея зображень

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua