17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Начальниця РВА Ольга Ващук привітала керівництво та особовий склад Волинського прикордонного загону з днем створення військової частини
Середа, 17 липня 2024 08:41

Начальниця РВА Ольга Ващук привітала керівництво та особовий склад Волинського прикордонного загону з днем створення військової частини

Урочисті заходи з нагоди 106-ї річниці розпочалися з хвилиною мовчання. Присутні вшанували пам’ять Героїв, які віддали своє життя за нашу країну та виконали Державний Гімн України, поклали квіти до пам'ятного знаку загиблих прикордонників.

«Персонал прикордонного загону гідно виконує свій конституційний обов’язок із забезпечення надійної охорони та оборони державного кордону України на ділянці відповідальності.

Дякую кожному військовослужбовцю за сумлінну службу. Сьогоднішні результати нашої діяльності досягнуті завдяки взаємодії з органами влади області, іншими правоохоронними органами, громадськими об’єднаннями та волонтерами. Їм окремі слова вдячності за підтримку та допомогу нашим підрозділам», - зазначив у своєму виступі начальник прикордонного загону Сергій Лозінський.

До привітань долучилися також представники обласної, районних та місцевої влади, ветерани, представники взаємодіючих структур та колеги з Прикордонної варти Республіки Польща. На подальшу службу охоронців кордону благословив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Кращих військовослужбовців та працівників загону відзначили грамотами, подяками, відомчими нагородами та цінними подарунками.

З нагоди свята прикордонники відкрили музей Волинського прикордонного загону. Його спорудили за підтримки Поліського лісового офісу ДП «Ліси України», ТзОВ «ЕКО ДІМ ВОЛИНЬ», «ЦУНАМІ» та ПП «ТОРГБУД-Сервіс» ТМ «ІНТЕР-БЕТОН».

Також до Дня частини виготовили та випустили ексклюзивну марку лімітованої серії. На ній зображено одну з головних пам'яток міста Луцька – замок Любарта, символи Держприкордонслужби та прикордонного загону, прикордонники та козацька гармата, датована XVIII століття, яку було знайдено на Волині під час облаштування пункту постійної дислокації одного з прикордонних підрозділів загону. За участі гостей відбулося погашення марки.

Принагідно голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко передав для потреб прикордонних підрозділів автомобільну і спеціальну техніку, відеокамери, телевізори, генератори та зарядні станції. А від благодійного фонду молодіжної ініціативи "Надія" прикордонники отримали стоматологічну установку, електрокардіограф, акумуляторні батареї та різного роду медичні розхідні матеріали.

А задля підтримання командного духу та згуртованості прикордонники організували турнір з футболу. У спортивному протистоянні взяли участь 12 команд: збірна обласної ради та облдержадміністрації, збірна професійних гравців «Волинь», охоронців кордону, управління Служби безпеки України у Волинській області, Державної служби з надзвичайних ситуацій, військової частини 1141 Національної гвардії України, Севастопольської бригади тактичної авіації, волинського ОТЦК ОСП, волинської митниці, головного управління Національної поліції у Волинській області, управління патрульної поліції та команда зведеної бригади Національної поліції у Волинській області «Скеля».

За результатами матчу перше місце здобула збірна команда «Волинь», друге – команда ДСНС, а третє місце вибороли спортсмени з СБУ. Переможців турніру нагородили кубками та медалями.

Керівництво Західного регіонального управління та Волинського прикордонного загону щиро вітає весь персонал загону з Днем військової частини. Бажає наснаги та подальших успіхів у відповідальній та нелегкій службі на благо нашої Батьківщини! Перемоги та миру! 

 

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Переглядів 53
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua