25 серпня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Серпень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Головна>Новини>До Каменя-Каширського – для обміну досвідом
Вівторок, 30 липня 2024 15:41

До Каменя-Каширського – для обміну досвідом

Керівництво та волонтери обласних і місцевих організацій Товариства Червоного Хреста України у Волинській, Львівській та Рівненській областях завітали до міста Каменя-Каширського з метою обміну успішними практиками щодо надання гуманітарної, психологічної й соціальної допомоги. Чималий доробок у цих напрямках має Камінь-Каширська районна організація, представники якої презентували результати своєї роботи.

Виїзний захід проходить сьогодні, 30 липня 2024 року. Спершу його учасники оглянули в районному центрі різні локації, які стали осередками реалізації вагомих проєктів. За словами представників Камінь-Каширського осередку,  гуманітарна діяльність товариства сформована у співробітництві з державним і приватним секторами, партнерами, міжнародними донорами, зокрема Німеччиною. Завдяки цьому, вдалося втілити в життя 4 мінігранти, що їх фінансує проєкт BraVo. Вони зорієнтовані на внутрішньо переміщених осіб, людей з інвалідністю та тих, хто потребує соціального супроводу, молоде покоління. Волонтери й донині надають гуманітарну поміч, психосоціальну підтримку, популяризують знання з першої допомоги й мінної безпеки. Мобільні медичні бригади здійснюють виїзди в найвіддаленіші населені пункти.

Надалі – комунікація між колегами.

Присутня на заході начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук зауважила, що співпраця між органами виконавчої влади та місцевого самоврядування і Червоним Хрестом розпочалася задовго до повномасштабного вторгнення, але коли в Україну прийшла війна, вона стала більш тісною. 

– Спільно шукали приміщення, щоб належним чином розгорнути діяльність районної організації Товариства Червоного Хреста України. Створили комфортні умови для роботи практично в «серці» міста. Команда – злагоджена та відповідальна, вміло виконує завдання, що на часі. Обмін досвідом – то завжди хороша справа, яка має позитивний результат. Бажаю ще багато корисних проєктів і заходів, – мовила Ольга Ващук.

 

Відділ гуманітарної політики та інформаційної діяльності райдержадміністрації

Переглядів 182
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua