16 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Володимир Гунчик: Лише об’єднавшись, разом, ми зможемо пережити складний для держави час
П'ятниця, 01 серпня 2014 00:00

Володимир Гунчик: Лише об’єднавшись, разом, ми зможемо пережити складний для держави час

Сьогодні у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка відбулась нарада голів облдержадміністрації Володимира Гунчика та облради Валентина Вітра з керівниками органів місцевого самоврядування, місцевих органів виконавчої влади, духовенства, силових та правоохоронних структур, з питань роз’яснення законодавства та невідкладних дій щодо часткової мобілізації.

   «Сьогодні, у нелегкий для країни час, ми зібралися для того, щоб обговорити та вибудувати спільні дії задля миру і спокою в Україні, на нашій Волині. Країна - у небезпеці не лише  через зброю, вигуки і кулі, а й через те, що сьогодні ворог з усіх сторін старається до нести до кожного з нас неправдиву інформацію, яка максимально поширюється ворогом, щоб створити конфлікт в середині суспільства», - зауважив Володимир Гунчик.

   «Щодня 70 млн грн, які могли б бути направлені на мирну розбудову держави, спрямовуються на нікому не потрібну війну. Кожен день, з кожної області десятки, сотні, тисячі людей йдуть у військо для того, щоб захищати свою країну. Важливо сьогодні донести кожному волинянину, якими діями ми повинні відстояти цю незалежність, та що ми повинні зробити, аби кожен з нас зрозумів, що ця війна не на виживання, а - на існування нашої країни», - підкреслив він.

   «Ми співчуваємо сім’ям, до яких прийшло горе. Ми хвилюємося за тих, хто лежить в госпіталях та лікарнях, за військовослужбовців, які сьогодні зі зброєю в руках захищають нашу країну. Сила і міцність нашого духу мають надавати підтримку нашим воякам», - зауважив Володимир Гунчик.

   Голова облдержадміністрації відзначив, що в ході обговорення комплексу питань щодо часткової мобілізації, усі пропозиції та зауваження будуть враховані. За результатами наради облдержадміністрація направить відповідні листи до центральних органів влади.

   Володимир Гунчик також звернувся з проханням до громади донести усю важливу інформацію щодо третьої хвилі мобілізації до найменшого села, до кожної людини.

    Як наголошувалося, у сільських клубах та бібліотеках, поштових відділеннях, медпунктах, магазинах  необхідно поширити листівки з відповідними роз’ясненнями, зокрема і щодо законодавчих актів, соціальної підтримки родини військовослужбовців, з номерами телефонів гарячих  ліній при Адміністрації Президента, Служби безпеки України, на Волині.

   «Давайте спільно працювати з людьми на місцях, адже,  лише об’єднавшись, разом, ми зможемо пережити складний для держави час. І сьогодні, як ніколи, усім нам потрібна взаємна підтримка задля збереження миру в державі», - зазначив голова облдержадміністрації.

   Після обговорення комплексу питань учасники наради прийняли звернення керівників органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади до Волинської громади щодо стабілізації ситуації в області, пов’язаної з проведенням часткової мобілізації.

   Прес-служба облдержадміністрації

Переглядів 1694
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua