16 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Відбувся урочистий мітинг присвячений Дню Державного Прапора України
Субота, 23 серпня 2014 09:52

Відбувся урочистий мітинг присвячений Дню Державного Прапора України

23.08.2014 року відбувся урочистий мітинг присвячений Дню Державного Прапора України за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, трудових колективів, працівників соціально-культурної сфери, громадськості, ЗМІ.

Урочистий мітинг відкрив керуючий справами районної ради Валерій Хитрик.

З промовою виступив голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук, який наголосив на важливості для кожного українця цього державного свята.

«Нехай весь світ побачить, що ми єдина сила та могутня держава. Любімо і шануймо наш прапор, захищаймо його як найвищий скарб нації, як найдорожчу українську святиню», – закликав Сергій Олександрович.

В рамках мітингу відбулося покладання квітів до меморіальної дошки Героїв Небесної Сотні та вшанування пам’яті всіх тих, хто загинув під час Революції Гідності, а також захищаючи територіальну цілісність України на сході. 

Продовженням мітингу було урочисте підняття Державного Прапора України за участю голови райдержадміністрації Сергія Дмитрука і керуючого справами районної ради Валерія Хитрика.

В цей день, біля всіх державних установ району замайорів український стяг.

Із завершальним словом виступив голова райдержадміністрації. Він подякував всім, хто взяв участь у проведенні в районі патріотичної акції «Єдиний Прапор – Єдина Україна». Сергій Дмитрук особисто відвідав села Рудка-Червинська, Бузаки, Нуйно, де в патріотичні кольори було перефарбовано місцеві автобусні зупинки, поруччя мостів та оздоблено елементами національної символіки. Голова райдержадміністрації наголосив, що такий вияв патріотизму зі сторони активістів району свідчить про небайдужість до національних символів України, а також до майбутнього нашої держави.

«Нехай кожен із нас відчуває гордість за свою країну. Шануймо та оберігаймо свій національний стяг, прищеплюймо любов і повагу до нього дітям та онукам, адже із ним нам іти в майбутнє», – закликав Сергій Олександрович.  

Переглядів 1647
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua