17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Відбулась апаратна нарада
Понеділок, 29 вересня 2014 16:35

Відбулась апаратна нарада

29.09.2014 року голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук провів апаратну нараду з начальниками відділів і управлінь райдержадміністрації, керівниками територіальних підрозділів органів виконавчої влади та окремих установ і організацій району.

На порядок денний виносились наступні питання:

1. Про стан забезпечення дровами сімей призваних, поранених, загиблих військовослужбовців та одиноких громадян. Інформували – директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Петро Новосад та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Максим Демидюк.

Петро Денисович надав список одиноких громадян, людей з обмеженими фізичними можливостями, які вже забезпечені твердим паливом (дровами).

Максим Максимович повідомив, що в районі належним чином виконується доручення голови районної державної адміністрації по питанню забезпечення безкоштовними дровами на осінньо-зимовий період 2014-2015 року сімей призваних, поранених та загиблих військовослужбовців АТО.

2. Про надання допомоги родинам поранених, загиблих в зоні АТО військовослужбовців та бійців, які  знаходяться в зоні АТО доповідав завідувач сектору мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Олександр Денік, який повідомив, що протягом періоду проведення антитерористичної операції з Камінь-Каширського району загинуло 5 та поранено 8 військовослужбовців. Сім’ям цих бійців було надано відповідну матеріальну допомогу (кошти з районного і обласного бюджету, благодійна допомога, матеріальна допомога від народного депутата України Ігоря Єремеєва, державна соціальна допомога).

3. Про стан захисних споруд цивільного захисту в області та про заходи підвищення готовності територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту та її ланок до виконання завдань за призначенням в особливий період інформував завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій апарату райдержадміністрації Дмитро Кузьмич, який повідомив про виконання процесу інвентаризації захисних споруд цивільного захисту району станом на 29 вересня 2014 року.

4. Про стан транспортного обслуговування населення в районі та дотримання техніки безпеки при перевезенні пасажирів у формі протокольного рішення звітував начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, інфраструктури та туризму апарату райдержадміністрації Олександр Нікітчук.

Додатково, в ході наради було заслухано інформацію про виконану роботу від керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, які закріплені за сім’ями загиблих учасників антитерористичної операції, що проживають у Камінь-Каширському районі. Зокрема, голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук доручив доповідачам безпосередньо зустрітися із сім’ями загиблих бійців з метою більш детального вивчення потреб та надання допомоги цим сім’ям.

Переглядів 1548
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua