17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>В районі відбулися урочистості з нагоди Дня ветерана та Міжнародного дня громадян похилого віку
Середа, 01 жовтня 2014 16:50

В районі відбулися урочистості з нагоди Дня ветерана та Міжнародного дня громадян похилого віку

1 жовтня, згідно з Резо­люцією Генеральної асамблеї ООН, проголошено Міжнародним днем лю­дей похилого віку, а в Україні відзнача­ється ще й День ветерана.                                                                                    

Тому сьогодні з метою вшанування цих людей в Камінь-Каширському районному будинку дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості. На зустрічі були присутні голова Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України Галина Микитюк, керуючий справами районної ради Валерій Хитрик, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Петро Новосад.          

Словами вітання відкрив урочистий захід керуючий справами районної ради Валерій Хитрик, який зауважив, що районна влада постійно надає соціальну підтримку даним верствам населення, сприяє ефективному вирішенню їх проблем. Валерій Макарович від усього керівництва району висловив вдячність ветеранам за їх неоціненний подвиг, активну життєву позицію, невичерпне джерело патріотизму та вірне служіння своєму народу.                  

До вищесказаного приєдналася голова Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України Галина Микитюк, яка зазначила, що це свято людей «поважного віку», сильних духом і з чистою совістю. У цей день потрібно віддати найвищу шану патріотам – тим, хто через усе життя несе біль від ран й тим, хто не дожив до наших днів. Галина Пилипівна згадала і про нинішні події в Україні. Адже сьогодні, молоде покоління, перейнявши досвід попередників, ветеранів утверджує мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.                                                     

Шанований громадою району хор ветеранів війни і праці «Дзвони пам’яті» привітав присутніх патріотичними піснями.

По завершенню урочистостей виступив директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Петро Новосад. Петро Денисович побажав міцного здоров’я, щастя, добра й благополуччя винуватцям свята і повідомив, що сьогодні на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) впроваджується соціально-педагогічна послуга «Університет ІІІ віку». Метою даної послуги є адаптація людей старшого покоління до сучасного суспільного життя, підтримка їх фізичного та  інтелектуального здоров’я, створення умов для спілкування. І саме в цей день Петро Новосад вручив майбутнім слухачам Університету студентські квитки.                                  

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять про тих, хто в різні історичні проміжки часу віддав свої життя за Батьківщину.

Переглядів 1748
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua