17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Відбулося спільне засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошових забезпечень), пенсій, стипендій та інших виплат та робочої групи по забезпеченню легалізації робочих місць
Четвер, 02 жовтня 2014 16:25

Відбулося спільне засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошових забезпечень), пенсій, стипендій та інших виплат та робочої групи по забезпеченню легалізації робочих місць

02.10.2014 року під керівництвом голови райдержадміністрації Сергія Дмитрука відбулося спільне засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошових забезпечень), пенсій, стипендій та інших виплат та робочої групи по забезпеченню легалізації робочих місць.

На засіданні було розглянуто і обговорено наступне:

1. Про проведену роботу з питання погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах району усіх форм власності звітував голова районної державної адміністрації.

2. Про стан наповнення бюджету Пенсійного фонду і бюджету району та підвищення розміру заробітної плати до мінімального.

По даному питанню інформували начальник Камінь-Каширського відділення Ратнівської об’єднаної  державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Волинській області Валентин Бебес і начальник управління Пенсійного фонду України в Камінь-Каширському районі Валерій Должко.

Додатково було заслухано: начальника спільного міжгосподарського об’єднання «Камінь-Каширськагробуд» Михайла Дзямка, голову управління СВК «Полиці» Марію Тороканець, керівника фермерського господарства «Полісянка» Петра Шворака, приватних підприємців Володимира Лисова, Сергія Ніщика та інших суб’єктів господарювання.

По завершенню засідання голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук наголосив на тому, що  роботодавці повинні усвідомлювати і розуміти усю міру своєї відповідальності перед законом і перед працівниками та продовжувати дотримуватись вимог чинного законодавства в оплаті праці, підвищувати її рівень з метою соціального захисту працюючих та отримання ними права на гідне пенсійне забезпечення.

Переглядів 1337
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua