17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Урочисті збори з нагоди Дня працівників освіти
Четвер, 02 жовтня 2014 16:38

Урочисті збори з нагоди Дня працівників освіти

02.10.2014 року відбулись урочисті збори з нагоди Дня працівників освіти.

Участь в даному заході взяли голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук, голова районної ради Віктор Сус, начальник відділу освіти Віктор Пась, голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки Людмила Кузьмич, освітяни району.

Символічно урочистості відкрив начальник відділу освіти Віктор Пась, який відзначив важливість вчительського впливу на підростаюче покоління та наголосив про значимість професії педагога. Адже багато учнів району є учасниками і переможцями олімпіад, конкурсів, що становить однин із високих показників роботи працівників освіти.

З професійним святом педагогічну еліту привітали голова районної державної адміністрації Сергій Дмитрук та голова районної ради Віктор Сус.

У своїй промові Сергій Олександрович подякував працівникам освітньої галузі за самовіддану подвижницьку працю, вірність обраній професії і вміння опановувати її на високому рівні. Керівник району відзначив, що сьогодні діяльність органів влади спрямована на підтримку педагогічної громади та розвиток сфери освіти району в цілому.

Голова районної ради Віктор Іванович від імені депутатського корпусу також звернувся до винуватців свята з побажаннями щастя, здоров’я, енергії, невичерпної творчої наснаги на освітянській ниві в ім’я розквіту української держави.

Грамоти райдержадміністрації та районної ради, а також грошові премії Сергій Дмитрук і Віктор Сус вручили тим педагогам, які показали високий рівень професійних досягнень на теренах освіти та є прикладом для наслідування.

До усього вищесказаного долучилася голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки Людмила Кузьмич, яка подякувала педагогам за їх нелегку працю та побажала натхнення й оптимізму, вагомих особистих здобутків. Людмила Олександрівна запевнила, що Профспілка освітян робитиме все можливе для забезпечення соціально-економічних гарантій педагогічним працівникам. Адже за освітою – майбутнє України.

Людмила Кузьмич спільно з Віктором Пасем вручили грамоти та грошові премії лауреатам районної нагороди «Педагогічне сяйво» за сучасні підходи до навчання і виховання підростаючого покоління.

Переглядів 1837
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua