17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>В районі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби
Четвер, 09 жовтня 2014 17:31

В районі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби

12 жовтня в Україні відзначають День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби.

Тому сьогодні, 9 жовтня в приміщенні адміністративної будівлі відбулися урочисті збори приурочені цьому святу. На зустрічі були присутні голова районної державної адміністрації Сергій Дмитрук, міський голова Василь Бондар, заступник керуючого справами районної ради Володимир Муц, начальник Камінь-Каширського міськміжрайонного управління Головного управління держсанепідемслужби у Волинській області, головний державний санітарний лікар міста Камінь-Каширський, Камінь-Каширського та Ратнівського районів Богдан Юрчик і працівники державної санітарно-епідеміологічної служби району.

Богдан Валентинович у вітальному виступі зазначив, що державна санітарно-епідеміологічна служба є ефективною складовою галузі охорони здоров’я, яка забезпечує реалізацію державної політики у сфері профілактичної медицини, стоїть на сторожі здоров’я людей, захищає їх від інфекційних захворювань.

Сергій Олександрович запевнив, що районна влада сприятиме подальшому розвитку даної галузі. Він висловив впевненість, що фахова компетентність, життєва енергія, відданість своїй справі і надалі слугуватимуть запорукою санітарної безпеки краян, основою для успішного виконання перспективних завдань служби.

Заступник керуючого справами районної ради Володимир Миколайович також привітав учасників урочистого зібрання з професійним святом.

До усього вищесказаного приєднався міський голова Василь Іванович, який відзначив високий рівень організації діяльності санепідемслужби, яка працює на випередження та недопущення виникнення загрозливих ситуацій і наголосив, що саме завдяки налагодженій діяльності, відповідальності працівників у виконанні своїх обов’язків, в районі забезпечено санітарно-епідеміологічне благополуччя. 

Найкращі фахівці Камінь-Каширського міськміжрайонного управління Головного управління держсанепідемслужби у Волинській області були відзначені почесними грамотами райдержадміністрації, районної та міської рад.

Переглядів 1756
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua