17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Педагогічна зустріч «Будьмо знайомі, молодий колего!»
П'ятниця, 17 жовтня 2014 15:31

Педагогічна зустріч «Будьмо знайомі, молодий колего!»

Педагогічні колективи Камінь-Каширщини щороку поповнюються молодими спеціалістами, яким потрібно допомогти оволодіти професією.

З цією метою сьогодні, 17 жовтня в приміщенні адмінбудинку відбулася педагогічна зустріч «Будьмо знайомі, молодий колего!».

Участь в даному заході взяли голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук, голова районної ради Віктор Сус.

Розпочав урочистий захід начальник відділу освіти Віктор Пась, який зауважив, що забезпечення якісної освіти є головним пріоритетом розвитку суспільства. Освітянська система в районі має потужну педагогічну базу, яка цілком відповідає новітнім досягненням науки, культури і соціальної практики. Саме завдяки цьому Камінь-Каширський район займає першість у сфері освіти на обласному, а також державному рівнях. В свою чергу, це досягається педагогічною майстерністю та професіоналізмом вчителів, навчальними досягненнями учнів.

Голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук у своїй доповіді побажав молодим педагогам самоствердження і самореалізації в їх нелегкій професії. Він додав, що освітня галузь району на сьогоднішній день має високі здобутки. Сергій Олександрович запевнив, чітка і консолідована система співпраці райдержадміністрації, управління освіти, педагогічної та батьківської громадськості є одним із основних завдань органів виконавчої влади.

Голова районної ради Віктор Сус приєднався до усього вищесказаного і привітав молодих спеціалістів, котрі цього року розпочинають свою трудову діяльність на педагогічній ниві й побажав їм гідно піднімати імідж освітньої галузі краю.

Про «Програму соціального захисту працівників освіти району», затверджену депутатами на сесії районної ради інформувала голова райкому профспілки працівників освіти і науки Людмила Кузьмич, яка побажала винуватцям заходу вдалого старту та успіхів у педагогічній праці. Людмила Олександрівна зауважила, що на сьогодні існує досконалий мотиваційний фактор, що впливає на розвиток професійної компетентності педагогічних кадрів. Сюди входять грамоти, подяки, районна нагорода «Педагогічне сяйво», премії райдержадміністрації і районної ради.

Зокрема, досвідом своєї трудової діяльності з молодими освітянами  поділився вчитель географії ЗОШ І-ІІ ступеня села Верхи Андрій Гармидер, який нещодавно розпочав свій педагогічний шлях.

По завершенню урочистого заходу, начальник відділу освіти райдержадміністрації познайомив молодих освітян з методистами, які будуть допомагати їм  та надавати кваліфіковану методичну допомогу. 

Переглядів 1797
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua