17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Колегіально розглянуто, обговорено, вирішено пріоритетні завдання
Вівторок, 21 жовтня 2014 16:04

Колегіально розглянуто, обговорено, вирішено пріоритетні завдання

21.10.2014 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Сергія Дмитрука відбулося розширене засідання колегії райдержадміністрації.

У роботі колегії взяли участь голова районної ради, міський та сільські голови, начальники відділів і управлінь райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів органів виконавчої влади, окремих установ і організацій району, представники засобів масової інформації.

У вступному слові голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук зазначив, що сьогодні органи виконавчої влади району основну діяльність спрямовують на покращення соціального захисту родин загиблих, поранених військовослужбовців та військовослужбовців, які знаходяться в зоні проведення АТО, а також не залишається поза увагою питання енергозабезпечення установ і організацій різних форм власності, вжиття заходів щодо економії енергоресурсів.

У ході засідання було розглянуто п’ять питань порядку денного:

 1. Про здійснення заходів з підготовки до проведення позачергових виборів народних депутатів України 26.10.2014 року доповідала керівник  апарату райдержадміністрації Ольга Ващук, яка зауважила, що кожна виборча дільниця забезпечена відповідними технічними, інформаційними, іншими матеріальними складовими для ефективної роботи з метою проведення виборів в районі на належному законодавчому рівні.

2. Про підсумки виконання бюджету району за 9 місяців 2014 року.

По даному питанню звітували начальник управління фінансів райдержадміністрації Валерій Бортнійчук і начальник Камінь-Каширського відділення Ратнівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Волинській області Валентин Бебес.

3. Про готовність господарства району до роботи та забезпечення населення, підприємств, установ і  організацій району природним газом та електроенергією в опалювальному сезоні 2014-2015 років.

Щодо порушеного питання було заслухано інформацію керівників установ і закладів різних галузей району, а саме: житлово-комунального господарства, освіти, культури, охорони здоров’я, соціальної сфери.

4. Про роботу виконавчих  комітетів Качинської, Личинівської, Пнівненської сільських рад по виконанню делегованих повноважень та вимог законів України «Про звернення громадян», «Про службу в органах місцевого самоврядування» звітували відповідні представники органів місцевого самоврядування, а співдоповідали начальники структурних підрозділів райдержадміністрації.

5. Про надання соціальної допомоги  учасникам АТО  і членам сімей загиблих.

По даному питанню інформував начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Максим Демидюк, який зазначив, що відповідна робота в районі проводиться на належному рівні.

По всіх питаннях, що були розглянуті, прийнято окремі рішення.

За результатами розширеного засідання колегії районної державної адміністрації будуть видані відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.

Переглядів 1893
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua