17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>В районі відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівника соціальної сфери
Четвер, 30 жовтня 2014 16:27

В районі відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівника соціальної сфери

Щороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери, професійним обов’язком якого є захист прав і свобод соціально незахищених верств населення, щоденна турбота про пенсіонерів, ветеранів і людей з обмеженими фізичними можливостями, дітей і молодь, вирішення питань зайнятості, оплати праці, призначення пенсій, державних компенсацій та інших соціальних виплат.

Тому сьогодні, 30 жовтня в адмінбудинку за участю голови районної державної адміністрації Сергія Дмитрука та голови районної ради Віктора Суса відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

На урочистості були запрошені представники трудових колективів управління соціального захисту населення райдержадміністрації, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) РДА, управління Пенсійного фонду України в Камінь-Каширському районі, районного центру зайнятості, Камінь-Каширської міжрайонної дирекції Волинського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків та професійних захворювань, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У своїй вітальній промові голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук висловив глибоку повагу та вдячність усім працівникам соціальної сфери району за той вагомий внесок, який вони роблять своєю щоденною працею, опікуючись проблемами мешканців краю.

Голова районної ради Віктор Сус також подякував представникам цієї благородної професії за терпіння, щирість, любов до людей.

Кращі працівники соціальної сфери були нагороджені грамотами райдержадміністрації та районної ради.

По завершенню урочистостей зі словами привітання до винуватців свята звернулися начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Максим Демидюк і заступник директора Камінь-Каширського районного центру зайнятості Раїса Пасмор. Вони висловили вдячність колегам за сумлінну працю, вагомий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної соціальної політики.

 

Переглядів 1678
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua