17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>В районі відбулися урочистості до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва
П'ятниця, 07 листопада 2014 15:30

В районі відбулися урочистості до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

07.11.2014 року в районному будинку культури з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулися урочистості, у яких взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук, голова районної ради Віктор Сус, начальник відділу культури райдержадміністрації Євгенія Сидорчук, заслужений працівник культури України Євгенія Смолярчук, заступник голови громадської ради облдержадміністрації Ростислав Кухтей, представники сфери культури, майстри народного мистецтва району і міста, громадськість.

Начальник відділу культури райдержадміністрації Євгенія Сидорчук у своїй вітальній промові зазначила, що Камінь-Каширщина може по праву пишатися культурним здобутком, який працівники цієї сфери віддано бережуть та примножують. Адже завдяки їхній плідній праці, ентузіазму проводяться різноманітні свята, фестивалі, конкурси, що відтворюють неповторність краю.

Голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук і голова районної ради Віктор Сус привітали з професійним святом присутніх та висловили їм вдячність за те, що саме вони дарують людям радість, несуть культуру до кожного серця і душі, а разом з тим піднімають національно-патріотичний дух громади у такий складний для всієї країни час.

На урочистий захід завітав заступник голови обласного товариства «Спілка Чорнобиль», заступник голови громадської ради при облдержадміністрації, екс-голова Камінь-Каширської райдержадміністрації Ростислав Кухтей. Він приєднався до усього вищесказаного та зауважив, що  витвори майстрів народної творчості є оберегами історичної пам’яті, які постійно зміцнюють надію народу на краще майбутнє. Ростислав Адамович побажав винуватцям свята здоров’я, оптимізму, творчої наснаги і подякував за їх сумлінну, благородну працю.

В знак глибокої поваги кращі працівники культури були нагороджені почесними грамотами за активну культурно-просвітницьку діяльність та розвиток галузі в ім’я розквіту рідного краю й на благо України.

Переглядів 1501
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua