17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Відбулися районні урочистості до Дня працівників сільського господарства
Четвер, 13 листопада 2014 16:07

Відбулися районні урочистості до Дня працівників сільського господарства

Щорічно у третю неділю листопада в державі відзначається професійне свято багаточисельної когорти трударів – працівників сільського господарства.

Сьогодні, 13 листопада, в сесійній залі районної ради відбулись урочисті збори з нагоди Дня працівників сільського господарства.

В урочистостях взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук, голова районної ради Віктор Сус, заступник начальника управління агропромислового розвитку Григорій Супрунюк, представник народного депутата України Ігоря Єремеєва в Камінь-Каширському районі Іван Шевчук, а також винуватці свята – працівники сільськогосподарського виробництва району.

Із привітальним словом відкрив урочистий захід заступник начальника управління агропромислового розвитку Григорій Супрунюк, який зазначив, що сьогодні Камінь-Каширський район демонструє стабільну, ефективну роботу аграрного сектору, впевнено утримує хороші позиції за сільськогосподарськими показниками, має великий потенціал галузі.

Керівники району висловили глибоку вдячність трудівникам сільського господарства за самовіддану працю, спрямовану на соціально-економічний розвиток краю і забезпечення добробуту його мешканців. Вони побажали винуватцям свята щедрих врожаїв, здоров’я, сімейного затишку та благополуччя.

Представник народного депутата України Ігоря Єремеєва в районі Іван Шевчук також подякував аграріям району за любов до землі, терпіння і витримку. В знак глибокої шани та поваги від імені нардепа Іван Тимофійович нагородив цінними подарунками працівників даної галузі.

 Заслужений працівник сільськогосподарського виробництва району Адам Калюх привітав колег з професійним святом і висловив надію, що сільськогосподарська галузь буде й надалі розвиватися на благо процвітання Камінь-Каширського краю та України в цілому.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і з нагоди свята кращі працівники сільського господарства району були нагроджені грамотами та подяками райдержадміністрації, районної ради, департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації.

Переглядів 1906
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua