17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування
П'ятниця, 05 грудня 2014 15:21

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Сьогодні, 5 грудня, з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в районному будинку культури проведено позачергове засідання робочої сесії районної ради.

Опісля відбувся урочистий захід, участь в якому взяли голова районної ради Віктор Сус, депутатський корпус, сільські голови, секретарі сільських рад, ветерани органів місцевого самоврядування, працівники районної державної адміністрації, міської ради, представники місцевих силових структур, районного військового комісаріату, керівники установ та організацій району, підприємницький актив, громадськість, ЗМІ.

У своєму виступі голова районної ради Віктор Сус зазначив, що місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. Адже до представників місцевого самоврядування звертаються громадяни зі своїми проблемами, надіями, сподіваннями. І саме від їхнього професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить добробут і майбутнє кожного жителя району. Посадовець наголосив на тому, що в системі органів місцевого самоврядування особливе місце займає районна рада, яка спільно з базовими органами – сільськими радами – представляє інтереси територіальних громад.

Крім того, Віктор Іванович привітав присутніх із 75-річчям утворення Волинської області, а також усіх причетних ще з одним важливим для нашої держави святом – 23-ю річницею Збройних сил України.

За особистий внесок у посилення ролі місцевого самоврядування, за сумлінну діяльність, спрямовану на соціально-економічний розвиток територіальних громад та з нагоди Дня місцевого самоврядування, почесними грамотами обласної державної адміністрації, районної ради і цінними подарунками були нагороджені кращі сільські голови, депутати, секретарі сільських рад, ветерани органів місцевого самоврядування.

Зокрема, за вагомий вклад у розвиток Української держави, активну громадянську позицію, патріотизм, подяки отримали голови Боровненської та Тоболівської сільських рад Михайло Оліферчук і Костянтин Борбич – учасники АТО, які є мужніми захисниками територіальної цілісності України.

Голова районної ради нагородив грамотою й редактора місцевої громадсько-політичної газети «Полісся» Петра Трофимчука за об’єктивне висвітлення умов функціонування та розвитку територіальних громад на сторінках газети.

З нагоди свята заступник міського голови Микола Шворак, в свою чергу, вручив грамоти депутатам міської ради.

Урочистості завершилися патріотичним концертом за участю народного аматорського ансамблю народної пісні «Родовід» та солістів районного будинку культури.

Переглядів 1475
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua