17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець з робочою поїздкою відвідала Камінь-Каширський район
Четвер, 18 грудня 2014 09:29

Заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець з робочою поїздкою відвідала Камінь-Каширський район

Вчора, 17 грудня, з робочим візитом на Камінь-Каширщині перебувала заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець. У супроводі голови районної ради Віктора Суса, начальника відділу освіти райдержадміністрації Віктора Пася, а також начальника управління соціального захисту населення РДА Максима Демидюка, Світлана Євтихіївна ознайомилася з матеріально-технічними базами і основними напрямками діяльності окремих установ соціальної інфраструктури району.

Зокрема, з метою перевірки функціонування закладів бюджетної сфери у зимовий період, Світлана Мишковець побувала у дошкільному навчальному закладі № 3 «Казка», ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ» № 4, центрі первинної медико-санітарної допомоги, НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня-гімназія» № 2.

Символічно, що напередодні християнського свята – Дня Святого Миколая, заступник губернатора першочергово завітала до вихованців ДНЗ «Казка». Від себе особисто та від імені голови обласної державної адміністрації Володимира Гунчика, Світлана Євтихіївна привітала дітей з наступаючим святом. Найприємнішим моментом стало вручення подарунків: кожен із вихованців отримав солодощі та іграшки.

Опісля, представник обласної влади оглянула приміщення даного закладу, де облаштовано затишні спальні, ігрові кімнати, актова зала. Світлана Мишковець підсумувала, що для дітей створено комфортні умови для навчання і виховання. 

На території вищого професійного училища заступника голови облдержадміністрації зустрів директор даного закладу Василь Бряник. В ході зустрічі основний акцент було зроблено на техніко-економічні перспективи використання твердопаливних котлів.

Мета візиту Світлани Мишковець в установу охорони здоров’я полягала в ознайомленні зі станом надання медичної допомоги у районі, а також обговорення з представниками районної влади і керівництвом – головним лікарем центральної районної лікарні Людмилою Потягайло практичних питань удосконалення та розвитку цієї галузі. Додатково в рамках візиту оцінено матеріально-технічні умови функціонування пологового відділення.

По завершенню робочої поїздки Світлана Євтихіївна відвідала НВК № 2. Директор даного закладу Ганна Куницька розповіла про досягнення школярів, випускників на ниві наукової, творчої та позакласної діяльності. На основі цього, Світлана Мишковець висловила свою думку щодо модернізації освіти у зв’язку зі зміною законодавства України в зазначеній сфері і розвитком інноваційних технологій.

Після огляду всіх вищеназваних установ заступник губернатора та представники районної влади обговорили окремі нагальні питання.

Переглядів 1759
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua