17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Наказ військового комісара Камінь-Каширського районного військового комісаріату про оголошення часткової мобілізації
Четвер, 22 січня 2015 11:37

Наказ військового комісара Камінь-Каширського районного військового комісаріату про оголошення часткової мобілізації

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА КАМІНЬ-КАШИРСЬКОГО РАЙОННОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ ПРО ОГОЛОШЕННЯ ЧАСТКОВОЇ МОБІЛІЗАЦІЇ

20.01.2015                                                        м. Камінь-Каширський                                                                № 6

 

Указом Президента України від 14 січня 2015 року № 15/2015 оголошена часткова мобілізація.

З метою виконання Указу

НАКАЗУЮ:

1. Оголосити та провести часткову мобілізацію на території Камінь-Каширського району Волинської області у три черги протягом 210 діб із дня набрання чинності Указу. Всім генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, які мешкають постійно на території Камінь-Каширського району - Волинської області, які мають мобілізаційне розпорядження або при отриманні персональної повістки військового комісаріату у визначені команди (партії), з'явитись в строк на пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях або персональних повістках.

Військовозобов'язаним, тимчасово проживаючим на території Камінь-Каширського району Волинської області, негайно вибути до місця постійного проживання і прибути в пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, а при неможливості - в військовий комісаріат по місцю перебування на військовому обліку.

2. Генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, які не мають на руках мобілізаційних розпоряджень і не отримали повісток з військового комісаріату, виїзд за межі району тимчасово обмежити.

3. Підлеглих до призову, відповідно до пункту один цього наказу, генерали, адмірали, офіцери, прапорщики, мічмани, сержанти, солдати та матроси запасу при з'явленні по мобілізації зобов'язані мати при собі документи та особисті речі, вказані і в мобілізаційних розпорядженнях і в персональних повістках.

4. Підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, забезпечити явку в строки та пункти вказані в мобілізаційному розпорядженні або в персональних повістках військовозобов'язаних, які призиваються.

5. Підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості доставити справну автотракторну, дорожньо-будівельну, підйомно-транспортну та іншу техніку в строки і в пункти згідно нарядів військового комісаріату.

Громадянам - власникам засобів транспорту доставити їх в строк і в пункти по вказівці військового комісаріату.

6. Громадяни України, які не з'явились при мобілізації в указані строки і пункти та керівники підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, а також власники засобів транспорту, які не поставили в установленні строки техніку по нарядах військового комісаріату або перешкоджаючи своєчасному з'явленню громадян та поставки техніки при мобілізації несуть відповідальність згідно Закону.

7. Особовому складу Камінь-Каширського районного військового комісаріату:

7.1. Здійснити призов військовозобов'язаних та поставку транспорту для забезпечення потреб Збройних Сил України в обсягах визначеними нарядами обласного військового комісаріату з урахуванням резерву.

7.2. Провести у період з 18 березня по 01 травня 2015 року звільнення в запас (демобілізацію) військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час мобілізації на особливий період відповідно до Указу Президента України від 17 березня 2014 року №303 «Про часткову мобілізацію», у визначені терміни, але не пізніше ніж за 10 діб до закінчення однорічного строку їх перебування на військовій службі та перевезення звільнених військовослужбовців до місць проживання (перебування).

Забезпечити зазначених військовослужбовців комплектом польової форми одягу за сезоном та харчуванням під час переміщення до місць проживання (перебування).

7.3. Довести до відома керівників органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій усіх форм власності, що згідно із статтею 39 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу, статтею 119 Кодексу законів про працю України за громадянами України, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, закріплені гарантії щодо збереження за ними місця роботи (посади) на термін, що не перевищує одного року.

7.4. Налагодити взаємодію з органами виконавчої влади за участю органів місцевого самоврядування, із залученням підприємств, установ та організацій усіх форм власності щодо організації і забезпечення у встановленому порядку:

- своєчасне оповіщення і прибуття громадян, які призиваються на військову службу, прибуття техніки на збірні пункти та у військові частини;

- виділення тимчасово будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та інших матеріально-технічних засобів для надання послуг Збройним Силам України та іншим військовим формуванням У країни.

8. Наказ оголосити і роз'яснити на підприємствах, установах та організаціях, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості.

 

ТВО військового комісара Камінь-Каширського районного військового комісаріату
майор                                                                                                                                                 І.В. ХИМЧИК

 

Згідно:
Заступник військового комісара - начальник відділення комплектування Камінь-Каширського військового комісаріату
майор                                                                                                                                              В.С. ПРИЙМАК

                                             

Переглядів 2516
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua