17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>На Камінь-Каширщині обрали голову районної ради ВФСТ «Колос» АПК України
П'ятниця, 20 лютого 2015 18:57

На Камінь-Каширщині обрали голову районної ради ВФСТ «Колос» АПК України

20.02.2015 року в залі засідань районної державної адміністрації відбулася VІ звітно-виборна конференція Камінь-Каширської районної ради ВФСТ «Колос» АПК України.

У роботі конференції взяли участь голова Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» Анатолій Кліш, делегати від колективів фізичної культури сільських громад району.

Відкрив конференцію голова обласної ради ВФСТ «Колос» Анатолій Кліш. Він вручив голові районної організації ВФСТ «Колос» Руслану Бобку грамоту та кубок за «І місце в обласних сільських спортивних іграх 2014 року», побажав нових перемог і закликав не зупинятися на досягнутому. Анатолій Аристархович подякував районній владі за підтримку спортивного руху та успішного функціонування системи фізкультурної просвіти молоді.

Голова районної організації ВФСТ «Колос» Руслан Бобко прозвітував стосовно проведеної в районі спортивно-масової роботи впродовж останніх п’яти років. Він відзначив, що за цей період районна організація входила в п’ятірку найкращих в області, а в 2014 році в рейтингу посіла перше місце. Руслан Романович зауважив, що такі високі результати досягнуто завдяки ефективній співпраці з керівництвом району, управліннями і відділами райдержадміністрації, посадовими особами органів місцевого самоврядування.

В ході конференції було заслухано звіт ревізійної комісії.

З конструктивними пропозиціями, оцінками роботи районної організації ВФСТ «Колос» виступили начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Кривдик, начальник організаційного відділу районної ради Сергій Дмитрук, депутат районної ради Сергій Панасюк, Піщанський сільський голова Ростислав Смаль, викладач фізичної культури ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ № 4» Петро Мельник. Доповідачі висловили особисті думки щодо перспектив розвитку галузі фізичної культури і спорту в районі.

Таким чином, роботу Камінь-Каширської районної організації ВФСТ «Колос» делегати конференції визнали задовільною, затвердили звіт ревізійної комісії. Відкритим голосуванням одностайно головою районного ВФСТ «Колос» обрано Руслана Бобка.

Опісля відбулися вибори делегатів на обласну конференцію.

Переглядів 1672
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua