17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Нарада з розгляду питань проходження мобілізації в Камінь-Каширському районі
Середа, 25 лютого 2015 18:31

Нарада з розгляду питань проходження мобілізації в Камінь-Каширському районі

25.02.2015 року на базі Камінь-Каширського району відбулася обласна виїзна нарада щодо підбиття підсумків проведення першої черги четвертої хвилі мобілізації.

У нараді взяли участь голова районної ради Віктор Сус, начальники відділів і управлінь райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів органів виконавчої влади та окремих установ і організацій району, міський та сільські голови, депутати Камінь-Каширської районної ради, представники волонтерського руху в районі, військовий комісар Камінь-Каширського районного комісаріату Ігор Горпинко, начальник РВ УМВС України у Волинській області Валентин Чих, виконуючий обов’язки військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик, заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки УМВС у Волинській області Анатолій Шумик, начальник Ковельського МРВ УСБУ у Волинській області Ігор Шумивода, головний спеціаліст з питань оборонної роботи апарату облдержадміністрації Віктор Шрамко, головний спеціаліст відділу інформаційної політики облдержадміністрації Ніна Кобалє.

Відкрив нараду голова районної ради Віктор Сус.

Про хід мобілізаційних процесів у районі учасників наради інформували керівник апарату райдержадміністрації, військовий комісар району.

Як зазначив районний військовий комісар Ігор Горпинко, мобілізаційний план першої черги четвертої хвилі на Камінь-Каширщині виконано. Проте, в ході його виконання виникали певні труднощі, а саме: непоодинокі випадки ухилення від призову, перешкоджання врученню повісток, блокування роботи районного комісаріату, неявки військовозобов’язаних у військкомат та на проходження військово-лікарської комісії, умисне псування повісток.

Виконуючий обов’язки військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик першочергово подякував керівництву району, силових структур, військового комісаріату за ефективну роботу у напрямку поставки мобілізаційних ресурсів. Він зазначив, що наразі необхідно розпочинати підготовку до проведення другої черги четвертої хвилі мобілізації, яка стартує вже з 1 березня цього року. Також Роман Анатолійович вкотре поінформував присутніх про те, хто може потрапити під мобілізацію і які категорії громадян не призиватимуть. Під час обговорення цього питання наголошувалося на необхідності співпраці військкоматів та центрів зайнятості.

Зокрема, представник обласного військового комісаріату рекомендував посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, аби забезпечити належний мобілізаційний процес у районі.

Заступник начальника УМВС у Волинській області Анатолій Шумик звітував про проведену роботу щодо розшуку громадян, які ухиляються від призову за мобілізацією.

Головний спеціаліст з питань оборонної роботи апарату облдержадміністрації Віктор Шрамко від імені голови ОДА Володимира Гунчика звернувся до присутніх з проханням усвідомити, що виконання поставлених керівництвом держави мобілізаційних завдань повинно відбуватися в системі діалогу та спільної роботи органів виконавчої влади і місцевого самоврядування.

Завершуючи нараду, голова районної ради Віктор Сус запевнив, що районна влада й надалі здійснюватиме контроль за виконанням мобілізаційних заходів. Це стосується мобілізації людських ресурсів, а також техніки.

Переглядів 1637
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua